Wpis z mikrobloga

Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski
  • 126
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Marysiabaton: Nie, nie mogę, bo badania pisane zresztą przez kobiety neutralnym językiem nazywasz pamfletem, co pokazuje, że wyskakujesz z głupią tezą. Jeśli nie wiesz na czym polega prowadzenie badań to nie mamy o czym rozmawiać. Poza tym- teza o niejdorzałości (jak twoje) to tylko moja opinia i moja tak jak twoja jest nieistotna. Istotne jest to- jw, że kobiety mniej chcą zakłądać rodziny i mieć dzieci niź mężczyźni, a dlaczego
  • Odpowiedz
@djtartini1: to ja ci wyłożę jak krowie na miedzy:

twój oryginalny komentarz:

No statystycznie to nie masz racji. WIęcej młodych mężczyzn preferuje rodzinę i dziecko niż kobiet, być może pierwsza taka sytuacja w historii, ze kobiety nie
  • Odpowiedz
zatem pytam, statystyki dotyczące CZEGO? bo nikt nie kwestionował tego, że kobiety w coraz mniejszym stopniu chcą mieć dzieci. Zatem jakież to statystyki i dotyczące konkretnie czego obalają moją opinię i potwierdzają twoją?

@Marysiabaton: a ja pytam na czym opierasz swoją opinię? bo nie masz kompletnie żadnych podstaw, żeby tak twierdzić, że patriarchat i jakieś inne teorie. Pytałaś o dane i dostałaś- kobiety nie chcą zakładać rodzin i mieć dzieci-
  • Odpowiedz
a ja pytam na czym opierasz swoją opinię?

@djtartini1: ależ chętnie ci odpowiem - na historii własnej i koleżanek. Dlatego jest to opinia i nie chrzanię o statystykach

Pytałaś o dane i dostałaś- kobiety nie chcą zakładać rodzin i mieć dzieci- więc w czym
  • Odpowiedz
leż chętnie ci odpowiem - na historii własnej i koleżanek. Dlatego jest to opinia i nie chrzanię o statystykach

@Marysiabaton: Ok, a ja na podstawie moich koleżanek opowiem odwrotną historię. Dlatego nie muszę takich rzeczy słuchać.
  • Odpowiedz