Wpis z mikrobloga

✨️ Jak wygląda rynek React Native?
Mamy tu react native developerow? Jak rynek obecnie pod kątem roboty to raz, a dwa - w ostatnich latach wiele nowinek w świecie RN? Z tego co widzę to expo już raczej standard również jako pomoc w deployu?

Mam taką sytuację że 3 lata pracowałem jako RN dev po upgrade z klepania stronek i web developmentu. Poziom mid powiedzmy. Ale ostatnie 2 lata przerwa bo trafił mi się bardzo ciekawy projekt ale zupełnie nie w tych technologiach. Za kilka miesięcy planuję zmianę pracy i chcę się zorientować czy też tak kiepsko jak rzekomo na rynku. Na LinkedIn mam sporo ofert na react native właśnie ale seniora no a po 2 latach przerwy to mi sporo czasu zejdzie żeby do mida wrócić. Pół roku, 10h tygodniowo na naukę i swoje projekty sobie daje.

#reactnative #react #js #javascript #frontend #programista15k

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: nijak nie wygląda. to martwa z perspektywy robienia na niej hajsu technologia(w kontekście rzeczy które faktycznie outsourcowali do polski, a nie jakiejś aplikacji typu Facebook) , która była napędzana startupowym boomem kilka lat temu, po którym nie ma już śladu. skoro znalazłeś ofertę to się ciesz i bierz
  • Odpowiedz