Wpis z mikrobloga

Mirki, doradźcie czy taki sprzęt jest czegoś wart jako doposażenie domowej siłowni o hantle. Mam już różne sztangi i obciążenia, ale chciałbym też włączyć do treningu hantle o różnymi obciążeniu. Może ktoś ma i używa? Opiniom z allegro nie do końca dowierzam.
#mirkokoksy
nieaktywny_88 - Mirki, doradźcie czy taki sprzęt jest czegoś wart jako doposażenie do...

źródło: obraz

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@spacexdragonbaritone: tu bardziej chodzi mi o ćwiczenia izolowane np. na barki - unoszenie hantli bokiem, gdzie tak szybkiego progresu nie zrobię. Ale nie rozmawiajmy o tym czy potrzebuję takiego czy innego zakresu kilogramów, ponieważ nie chcę się wdawać w ten typ dyskusji. Zależy mi tylko na informacji czy ten sprzęt jest wart tych pieniędzy.
Ps. Dla zaspokojenia twojej ciekawości napiszę, że bardziej ćwiczę pod zachowanie ogólnej kondycji fizycznej z minimalnym
  • Odpowiedz
@Rudz1elec: konstrukcja mechanizmu czy coś takiego. Nie używałem tego typu sprzętu, a konkurencja jest znacznie droższa co daje do myślenia. W opiniach na allegro piszą, że talerze się ruszają podczas ćwiczenia. Liczę na pomoc kolegów z tagu :)
  • Odpowiedz