Aktywne Wpisy

moll +14
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

labla +131

Plusy - wakacje płatne i jakieś benefity. Będą płacić za podróże służbowe. Wynegocjowałem zapis ze minimum 12 miesięcy zapewnia pracy jak wcześniej wypo to zapłacą.
Minusy - mniej kasy
Mam jeszcze szanse się z tego wymiksować i zostać na starych warunkach - firma przerzuca ludzi na inną kontraktornie i generalnie nie ma problemu.
Co byście wybrali - po odjęciu kosztów z 45 zostawało z 35 co miecha o ile tak z głowy dobrze liczę.
#programowanie #pracait
Dla mnie liczy się wyłącznie to co na rękę.
B2B na starych zasadach albo szukaj innego pracodawcy.
Jeśli masz 45k to pewnie skille też masz.
Na JDG może opłacać dobrowolnie składkę chorobową całe 2,5% i też po 15 dniach ZUS mu wypłaci tak jak wypłacałby firmie na UoP pracownikowi.
Najgorsze że jest jeszcze wpisana hybryda, niby nie obowiązkowa u nas ale do tej pory nie