Wpis z mikrobloga

Polacy mogą korzystać z ruchu bezwizowego do Chin aż do końca 2026 roku . Właśnie przedłużono go o kolejny rok.

Spędziłem w Chinach prawie 3 tygodnie i odwiedziłem sporo ciekawych miejsc, które totalnie mnie zaskoczyły.

W jednym miejscu zebrałem wszystkie najważniejsze i praktyczne informacje. Jeśli ktoś planuje wypad do Chin albo od dawna o nim marzy, to polecam zajrzeć!

Link - Pierwszy raz w Chinach? Jak nie zwariować i ogarnąć wszystko!

#chiny #podroze #podrozujzwykopem #wieczniewolni #azja #zainteresowania #ciekawostki #zwiedzajzwykopem
ziolo22 - Polacy mogą korzystać z ruchu bezwizowego do Chin aż do końca 2026 roku . W...

źródło: chiny

Pobierz
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mam znajomego Chińczyka, który oferował się, że pokaże nam Chiny z jego perspektywy. Z chęcią bym pojechał, ale póki co nie mogę sobie pozwolić na to.
  • Odpowiedz
  • 3
@Dogecoin: Chiny przystępne cenowo. Jedzenie w restauracji do 10 zł za porcję, hotele do 100 zł za dwie osoby. Atrakcje, te topowe trochę kosztują. Góry Avatara to jakieś 500 zł za dwie osoby.
  • Odpowiedz
Swego czasu Hainan island,w szczególności Sanya była mega ,teraz pełno ruskich bandytów się zjechało i trzeba uwazac
  • Odpowiedz