Aktywne Wpisy

Polasz +579
Dzień dobry :)
źródło: temp_file4675324448878078082
Pobierz
JankoBzykant89 +370
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file4675324448878078082
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Spędziłem w Chinach prawie 3 tygodnie i odwiedziłem sporo ciekawych miejsc, które totalnie mnie zaskoczyły.
W jednym miejscu zebrałem wszystkie najważniejsze i praktyczne informacje. Jeśli ktoś planuje wypad do Chin albo od dawna o nim marzy, to polecam zajrzeć!
Link - Pierwszy raz w Chinach? Jak nie zwariować i ogarnąć wszystko!
#chiny #podroze #podrozujzwykopem #wieczniewolni #azja #zainteresowania #ciekawostki #zwiedzajzwykopem
źródło: chiny
Pobierz@ziolo22: Nie wietrzę żadnego spisku tylko reklamy Chin. Mnóstwo ostatnio tego jest w Internetach - przekupują redaktorów żeby piali z zachwytu nad chińskimi samochodami, pokazują jak to fajnie jest w Chinach - zachęcają do turystyki, etc...
To nie żaden spisek, to celowe i jawne działanie w celu ocieplenia wizerunku tego kraju.
Pozdrawiam i zapraszam do kolejnych relacji z Chin
Dosłownie wczoraj czytałem o Chinach, bo jestem w Pradze i jest tutaj ogrom Chińczyków. I znając wspaniały ustrój - jedyny słuszny. Zastanawiałem się kto może opóźnić takie spanialy kraj. I okazuje się, że wizy posiada 10 - 13 % społeczeństwa. A 7% stać na wyjazd do Europy. Choć co do tego to niezbyt
jedyny problem na plac Tianamen musi ci lokals ogarnac zaproszenie innaczej cie policja nie wpusci ale to za 5zł...
polecam wielki mur ten dalej co to jest 2h drogi mniej zatłoczony Mutaniau czy jakoś tak.... miejskimi autobusami koszt łączny
@mr_mx: Tam jest wiele innych problemów - Chińczycy kłamią, oszukują i kradną. Nie respektują żadnych praw autorskich, patentów czy wynalazków. Co zobaczą to skopiują... A jak się uda zarobić kosztem zdrowia/życia innych to nie mają żadnych skrupułów... a rząd chiński będzie
@kwanty: Czy zachodnie marki aut nie robią tego samego?
- wystarczy Wam Alipay, olejcie WeChata
- branie gotówki nie ma sensu
- większość biletów do państwowych atrakcji można kupić bezpośrednio przez Alipay, są do tego dostępne podstrony. Trip.com tnie Was na prowizjach
- to samo z koleją. Nie kupujcie biletów przez trip.com. Załóżcie konto u przewoźnika 12345.cn - jest w wersji ang. Można tam wybierać
i drugie pytanie, a propos tej trasy: