Wpis z mikrobloga

W związku pojawiającymi się ostatnio informacjami że konfederacja może stać za zamachami na tory w Polsce, chciałbym przypomnieć że członek konfederacji dwa lata temu groził zamachami b-------i na sejm. Ludzie, łączcie kropki!!! Na chłopski rozum wszystko pasuje!

#bekazkonfederacji #polityka #rosja #ukraina #dywersyjnakonfederacja
Jabby - W związku pojawiającymi się ostatnio informacjami że konfederacja może stać z...

źródło: temp_file1390559478363254445

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jabby: czekam na oficjalnie stanowisko Dzikiego Trenera w tej sprawie. On myśli samodzielnie i nie boi się podejmować trudnych tematów, więc na pewno przyjrzy się możliwości tego, że to Konfederacja stała za akcjami sabotażowymi na kolei.
  • Odpowiedz
@Jabby: Ja słyszałem chociaż nie wiem czy to prawda, że przywódca sabotażystów miał podobno słuchawki i patelnie z IKEI i ciągle krzyczał coś o Tusku. Wyłączyłem tik toka i włączyłem myślenie...
  • Odpowiedz
@Jabby chodzą takie głosy. Powinniśmy się poważnie zastanowić nad tym czy konfederacja nie jest odpowiedzialna za akty sabotażu na polskiej infrastrukturze. Wystarczy połączyć kropki! Tu chodzi o nasze bezpieczeństwo. Dziś wybuchają tory, a jutro pociągi, obudźcie się!!+
  • Odpowiedz