Aktywne Wpisy

thorgoth +11
Smutno mi. Ludzie niechętni Legii mają używanie - niech mają, bywa z tarczą, bywa na tarczy. Cieszyłem się z mistrzostw i pucharów, trzeba wziąć na klate takie coś.
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie

cocojambo210 +4
Jakie są wasze największe marzenia moi kochani?

Komentarz usunięty przez moderatora
ot moje przypuszczenie po tym krótkim wpisie, pytasz to odpowiadam, znałem parę takich osób (co najmniej 3) i wygląda to bliźniaczo
@mirko_anonim: czy Ty naprawdę chcesz uzyskać diagnozę online na wykopie? Idź do psychiatry lub psychotetaputy. Problemy, które opisujesz prawdopodobnie świadczy u utrwalonych szkodliwych nawykach w myśleniu (o sobie i innych), w zachowaniu (nieadptacyjna regulacja emocji ) i przeżywaniu emocji( trudność w rozpoznawaniu i nazwaniu ich). Tabletki tych utrwalonych nawyków nie zmienią mogą jedynie krótkotrwale pomoc.
@Sinti: Empatycznie. Nie ma co. Nawet jeżeli źródłem trudności tej osoby jest poczucie wewnętrznej "pustki" to lepiej nie sugerować tego w taki sposób. Za utrwalone poczucie wadliwości ( bo tak to się profesjonalnie nazywa) nie jest się winnym.
@mirko_anonim: możliwe, z chorobą psychiczną jest tak samo jak z każdą inną, jesteś zdrowy dopóki nie jesteś.
No to tak jakby ci się krew