✨️ Zabujany w kelnerce - co robić?Ⓘ Zabujalem się po same kule w kelnerce na all inclusive. Trzaslo mnie jak piorun, zdarzyło się to do tej pory dwa razy w życiu. W wieku 40 lat czuć motylki w brzuchu, kto to widział. Niestety mam żonę, która rzecz jasna kocham, ale jesteśmy razem już 10 lat. Najgorsze, że ta kelnerka, gdy nie ma mojej żony w pobliżu, ewidentnie filtruje. Dodam, że też jest polka. Śliczna jak diabli. Tzn dla mnie, dla was pewnie będzie zwykła. Tylko ja mam taki gust specyficzny, lubię szare myszki.
@mirko_anonim: ja jak chodzę koło przedszkola też flirtuję i widzę sygnały, że się podobam, a dodam, że mam męża od 11 lat ale już ze sobą nie sypiamy, ja prawiczek lat 45
flirtuje bo liczy na porządny napiwek a nie romans z żonatym starym chłopem
@sberatel: ten ten typ, który nigdy Ci nie uwierzy w tak oczywisty opis sytuacji, ale na pewno "w wielką i prawdziwą miłość od pierwszego wejrzenia" ¯\(ツ)/¯
Zabujalem się po same kule w kelnerce na all inclusive. Trzaslo mnie jak piorun, zdarzyło się to do tej pory dwa razy w życiu. W wieku 40 lat czuć motylki w brzuchu, kto to widział.
Niestety mam żonę, która rzecz jasna kocham, ale jesteśmy razem już 10 lat. Najgorsze, że ta kelnerka, gdy nie ma mojej żony w pobliżu, ewidentnie filtruje. Dodam, że też jest polka. Śliczna jak diabli. Tzn dla mnie, dla was pewnie będzie zwykła. Tylko ja mam taki gust specyficzny, lubię szare myszki.
Konia już zwaliłem, i dalej motylki.
Dejta jakieś rady.
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@sberatel: ten ten typ, który nigdy Ci nie uwierzy w tak oczywisty opis sytuacji, ale na pewno "w wielką i prawdziwą miłość od pierwszego wejrzenia" ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: Ale co, wodę w dzbanku filtrującym? ( ͡° ᴥ ͡°)