Aktywne Wpisy

Polasz +278
Dzień dobry :)
źródło: temp_file4675324448878078082
Pobierz
America +113
Anka po co mu te majteczki? Niech już całkiem wystawi fajfusa i będą lepsze zasięgi.
#p0lka #lewandowska
#p0lka #lewandowska
źródło: IMG_1681
Pobierz

Sytuacja z wczorajszego meczu Polska - Malta gdzie sędzie cofną mecz o kilka minut bo nagle VAR się obudził i sprawdzali czy nie było faulu w naszym polu karnym. Faul był, ale w międzyczasie Polska strzeliła prawidłowo bramke. Sędzia ja "cofa" i przyznaje karnego Malcie.
Czyli co, wszystko co było od momentu tego karnego jest uznawane za nieważne?
Co jeśli VAR nie sprawdzałby czy Polska strzeliła gola prawidłowo, ale np czy ktos z naszych nie sfaulował piłkarza Malty na czerwoną kartkę?
Jesli by tak było to nasz piłkarz by nie zobaczył czerwonej kartki bo tej akcji "niebyło" bo musimy mecz cofnąć o kilka minut bo wcześniej powinien być karny?
A co w przypadku gdybyśmy nie strzelili bramki, ale piłkarz Malty by sfaulował naszego w swoim polu karnym i byłby rozpatrywany karny dla nas, ale VAR by zobaczył, że wcześniej powinien byc karny dla Malty..
No przecież to są jakieś jaja a nie przepisy, chyba, że ja czegoś nie rozumiem bo się nie znam xD
#mecz #pilkanozna
Trwało to kilka minut bo sprawdzali jeszcze spalonego Malty.
Reszty nie odpowiem, bo nie jestem pewny.
Jest na to jakieś wytłumaczenie?
I żeby nie było, karny słusznie podyktowany, ale nasza bramka była strzelona poprawnie więc na logikę powinna być uznana + karny dla Malty.
Wyobraź sobie że np. była ręką w polu karnym która widział każdy, ale nie było gwizdka więc