@mirko_anonim: W sytuacji w której nie ma się szans na bab/rodzinę troszczenie się o siebie samego to gromadzenie hajsu i dbanie o zdrowie, a nie ciuszki i podróże.
Np. nie kupią sobie perfum, bo to im nie da korzyści w postaci powodzenia u kobiet. Nie zainwestują w lepsze ubrania, bo nie mają gwarancji, że to spodoba się kobietom.
@mirko_anonim: bo to robi się wyłącznie dla bab w ramach redpillowego grindsetu, każdy kto twierdzi inaczej po prostu kłamie (również sobie).
@mirko_anonim: Nie interesują mnie perfumy, kupuje zwykly antyperspirant ktorego zapach mi sie podoba Nie lubie wymyslnych fryzur Na ubraniu mi nie zalezy aż tak bardzo ale tu mozna rozważyć kupienie nowego - ale nie modnego bo to jakas abstrakcja Wycieczki samemu są gorsze niz siedzenie w domu
@mirko_anonim: Droższe ciuchy wcale nie muszą być lepsze niż tanie :P Jak już w coś inwestować to najlepiej w rozwój osobisty, żeby jak najwięcej gotówki zarabiać. Niestety na większość lasek kasa to największy magnes. Te, dla których nie ma to wielkiego znaczenia zazwyczaj są zaklepane i zaobrączkowane w pierwszej kolejności :P
@mirko_anonim zakładasz, że kupno np perfumow czy lepszego ciucha sprawiłoby, że by się lepiej poczuli. Może nawet i by tak było, ale dochodzą do wniosku, że jeszcze lepiej poczują się po czteropaku harnolda. Na tym polega odpowiedzialność.
@mirko_anonim nie, nie chcemy. Na tym właśnie polega kliniczna depresja... I nienawiść do samych siebie. Kiedy nienawidzi Cię cały świat, zaczynasz sam siebie nienawidzić. Jak widzisz dużo lepszych od siebie, którzy też nie mają szans na znalezienie partnerki, to nie grasz w grę, która przynosi tylko straty. Nie inwestujesz wtedy w grę zalotów. Zawsze będzie ktoś wyższy, bardziej umięśniony i bogatszy, z większym dragalem, egzotycznym kolorem skóry, więc nie masz żadnych
@mirko_anonim Powód ten sam, co u kobiet zwykle 40+, które zamykają tzipę i przestają się malować, tyją i mają wyjebongo. Ten, kto się stara, chce zasygnalizować otoczeniu status i wartość rozpłodową. Siedząc w domu w kwarantannie sam dla siebie się nie stroisz.
@mirko_anonim kiedy zrozumiałem że przegrałem to od tego czasu popylam 6 dni w tygodniu w odblaskowych ubraniach roboczych tylko w niedzielę wiadomo spodzień konkret z bazaru
@mirko_anonim: bo to robi się wyłącznie dla bab w ramach redpillowego grindsetu, każdy kto twierdzi inaczej po prostu kłamie (również sobie).
Nie interesują mnie perfumy, kupuje zwykly antyperspirant ktorego zapach mi sie podoba
Nie lubie wymyslnych fryzur
Na ubraniu mi nie zalezy aż tak bardzo ale tu mozna rozważyć kupienie nowego - ale nie modnego bo to jakas abstrakcja
Wycieczki samemu są gorsze niz siedzenie w domu
Kiedy nienawidzi Cię cały świat, zaczynasz sam siebie nienawidzić.
Jak widzisz dużo lepszych od siebie, którzy też nie mają szans na znalezienie partnerki, to nie grasz w grę, która przynosi tylko straty. Nie inwestujesz wtedy w grę zalotów. Zawsze będzie ktoś wyższy, bardziej umięśniony i bogatszy, z większym dragalem, egzotycznym kolorem skóry, więc nie masz żadnych
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Od kiedy inwestowanie w siebie dla siebie to...
Po