Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +148
Jak Legia dzisiaj przegra z Widzewem to jednemu wylosowanemu spośród pulsujących ten post Mireczkowi zamówię pizzę do 50 zł przez pyszne.pl.
Dodatkowe warunki:
- napisz w komentarzu "Legia to chuuje a Lech mistrz Polski" lub inną rymowankę przeciwko Legii
- zielonki w---------ć
- kibice Legii tak samo
Dodatkowe warunki:
- napisz w komentarzu "Legia to chuuje a Lech mistrz Polski" lub inną rymowankę przeciwko Legii
- zielonki w---------ć
- kibice Legii tak samo

duzy_gracz +185
Minus 44.5 kg w 10 miesięcy bez tabletek. Sama dieta i trening siłowy plus spacery. Wegetarianizm zmniejszył mi apetyt. Całkowita abstynencja od słodyczy również. Jeszcze 40kg przede mną i lecę z czystą masą.
#maly_gracz
#odchudzanie #silownia #wegetarianizm #weganizm #wygryw #dieta
#maly_gracz
#odchudzanie #silownia #wegetarianizm #weganizm #wygryw #dieta
źródło: 1000010869
Pobierz

@mirko_anonim: bo to robi się wyłącznie dla bab w ramach redpillowego grindsetu, każdy kto twierdzi inaczej po prostu kłamie (również sobie).
Nie interesują mnie perfumy, kupuje zwykly antyperspirant ktorego zapach mi sie podoba
Nie lubie wymyslnych fryzur
Na ubraniu mi nie zalezy aż tak bardzo ale tu mozna rozważyć kupienie nowego - ale nie modnego bo to jakas abstrakcja
Wycieczki samemu są gorsze niz siedzenie w domu
Kiedy nienawidzi Cię cały świat, zaczynasz sam siebie nienawidzić.
Jak widzisz dużo lepszych od siebie, którzy też nie mają szans na znalezienie partnerki, to nie grasz w grę, która przynosi tylko straty. Nie inwestujesz wtedy w grę zalotów. Zawsze będzie ktoś wyższy, bardziej umięśniony i bogatszy, z większym dragalem, egzotycznym kolorem skóry, więc nie masz żadnych
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Od kiedy inwestowanie w siebie dla siebie to...
Po