Wpis z mikrobloga

Najlepsze jest to, że prawaki kreując swój alternatywny świat, nie mający nic wspólnego z prawdą, zrobiły z wyglądającego na 55 lat 40-o latka, z prey eye, łysiejącego ćpunka i sutenera, bez znajomości języków (ba, nawet z wymową polskiego mającego problemy) jakiegoś gigachada przed którym zagraniczne przedstawicielki władzy mają kisiel w majtkach. To jest niewyobrażalne jak mózg jest w stanie wyprzeć rzeczywistość.

#bekazpisu #polityka #bekazprawakow
Syn_Tracza - Najlepsze jest to, że prawaki kreując swój alternatywny świat, nie mając...

źródło: 35269ca6f163b24a853c87ab7cf852d20bb081f6a98c19be14357845ff885f4d

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Syn_Tracza już w Polsce to tam c--j, wiadomo że będą sobie do niego robić dobrze, ale najlepsze jak otumanieni pisowcy piszą w komentarzach że typ wzbudza ogromny szacunek za granicą i jest tam bardzo popularny.

Pewnie to ci sami ludzie którzy wyśmiewali się z ludzi wierzących w 'Tuska króla Europy'.

Brukselskie elity robią siusiu w majtki bo potężny prezydent R Y K N Ą Ł
  • Odpowiedz
@Syn_Tracza: Dla mnie to fenomen że w przypadku Nawrockiego udało się wmówić ludowi wiele negatywnych albo neutralnych cech jako bardzo pozytywnych.
Oto przykłady:
- Podpisanie bez zająknięcia deklaracji Toruńskiej u Mentzena - to jego osobiste poglądy, wcale nie chciał się przypodobać Konfederatom, wogóle to Konfederata a nie PiSowiec
- Chodzi na kebaby z młodymi - nie robi by przypodobać sie ludziom, on kocha ludzi i uwielbia kontakt i to jest bardzo spontaniczne
- Był
  • Odpowiedz
@MatemXVI: i śmieszno i straszno...ale c--j, głupich nie sieją sami się rodzą... szkoda ze kurde nie wybral kaczyniak kogos innego... ale widocznie ten najmniej umoczony
  • Odpowiedz
@Syn_Tracza wpisz sobie na YouTube "angielski nawrockiego" i pooglądaj opinie native'òw na ten temat zamiast kopiować silniczkową propagandę
  • Odpowiedz
  • 14
@Syn_Tracza: Jeżeli ktoś uważa że to JEGO prezydent to sobie wyobrażałam jaka patola musiała być w domu albo z domu nie wychodziła taka osoba i nie miała nic wspólnego z jego zaletami xD Kto miał do czynienia z pseudokibicami, sutenerami, złodziejami ten z całej siły pluje na to środowisko. Jestem rocznikiem 90, 25 lat w mieszkałem w Nowej Hucie w Krakowie to co się tam na oglądałem to głowa mała.
  • Odpowiedz
@Odki: Tak, to jest prezydent Rzeczypospolitej więc można powiedzieć że to nasz prezydent. Ostatnio jak sprawdzałem konstytucję to nie było tam ustępu że jak prezydenta nie lubisz to to nie jest twój prezydent xd
  • Odpowiedz