Aktywne Wpisy
czahrolek98 +3
W sumie jak to jest, że niby jedna z najlepszych 9 nie potrafi wpakować hattricka drużynom typu Malta i San Marino, a haaland to na czilku robi?
Nie mówcie, że Norwegia jest x klas wyższej od polskiej drużyny.
#mecz
Nie mówcie, że Norwegia jest x klas wyższej od polskiej drużyny.
#mecz

Wrrronika +1
Jedyne co mi w życiu potrzebne to:
Tlen
Woda
Kalorie
Tlen
Woda
Kalorie

Szkoda, że nie wspomniał, że na specjalizacje deficytowe takie jak interna, chirurgia, anestezjologia których naprawde potrzebujemy zawsze zostaje dużo wolnych miejsc i jest ich pełno
W komentarzach już oczywiście asy wysnuły teorie, że na wszystkie specjalizacje nie ma miejsc
Nie wspomne już w ogóle o tym, że to nie jest liczba osób tylko liczba zgłoszeń, więc jak jedna osoba zgłosi się do 20 miejsc to jest to liczone jak 20 osób według tego artykułu
Dobra teraz już serio w---------m z tego portalu. Mam już dość walki z tą manipulacją i szkoda mi zdrowia psychicznego na czytanie tego i radzę zrobić to samo każdemu lekarzowi stąd
#medycyna #lekarz #lekarski #zdrowie #zarobki #polska
źródło: image
PobierzZ resztą antydepresanty już biore, jak większość studentów medycyny i lekarzy z resztą
Edycja: nie musisz czytac, ponadto to nie sa ludzie Tobie bliscy. Mozesz ignorowac. Zycie toczy sie dalej a oni i tak wiedza swoje. Nic nie poradzisz bo przeciez zarabiasz 200.000 PLN miesiecznie nie chodzac do pracy. Jak wklejasz kartke z zarobkami to wiadomo ze no one prawdziwe sa ale to tylko 10% tego co masz bo wiadomo jeestes wirtualnie w
@lorafenus: I to ma mnie pocieszyć?
Ma racje. Wiekszosc ma przechlapane, ma prawo zasuwac dyzurowac - Ty robiles 2 etaty. Moj najdluzszy dyzur trwal w Niemczech kiedys 19 x 24 godziny, spalem w pokoju lekarskim a prawo pracy obchodzuili tak, ze dostawalem telefon do reki (taki DECT ) - i bylem pod telefonem (ale w szpitalu)- kwiaty mi w mieszkaniu
@lorafenus: I co mam robić? Jedyne co umiem to leczyć ludzi
Jakis miesiac czy dwa temu znieczulalem jako najemnik w Niemczech (120 EUR/h ale 55,90% podatku wlaczunie z kasda chorych) - do zabiegow planowych - i co bylo - jeden prawie mi zaaspirowal a ze mial BMI 47,6 to tez byloby bbieganie po prokuratorach jaklby co. Wykonalem zabroniony rekoczyn Sellicka i
@Bipolar-: ( ͡° ͜ʖ ͡°)