Wpis z mikrobloga

kiszakowi przeszkadza że ludzie walczą o 4 dniowy tydzień pracy XD taki sam typ człowieka co podczas rewolucji przemysłowej przeszkadzało że dzieci nie chcą już pracować w fabrykach
#kiszak
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Holocep: Ale kto mu wlasciwie broni z---------ć po 40h? Tak samo jak nikt miliona ludzi nie zabrania robić powyżej 40h ustawowych obecnie i jest pierdyliard osób które siedzą w robocie po 50h i więcej: żadna ustawa tego nie zmieni. O c--j mu chodzi, po co on robi dymy? Czy jego widzowie to naprawdę tacy kolchoznicy robiący po 12h że trzeba ich klepać z tym po pleckach zeby nie czuli sie
  • Odpowiedz
kiszakowi przeszkadza że ludzie walczą o 4 dniowy tydzień pracy XD taki sam typ człowieka co podczas rewolucji przemysłowej przeszkadzało że dzieci nie chcą już pracować w fabrykach

@Holocep: O 4 dniowym tygodniu pracy zdanie można mieć różne, ja na przykład również jestem przeciw. Natomiast kto jak kto Kiszak i mu podobni nie powinni się o tym wypowiadać ponieważ nie oszukujmy się to są ludzie którzy nie przepracowują się za
  • Odpowiedz
@Dragnipurake: Zależy jaki etat. W PGE jako spawacz (rórociągi ,gazo itd) zarabiam ok 26k. na rękę. Zrobiłem uprawnienia na spawanie podwodne. Dwa rodzaje, na mokro i na sucho(hiperbaryczne). Więc myślę że teraz na działalności zarobię 250-300k. Polecam każdemu żeby spróbował spawania, czy ma ręke do tego. Deficyt na rynku w całej Europie.
  • Odpowiedz