Aktywne Wpisy

Zmorka +255

czerwony_kmer +373
Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to krzyczałoby "nie wolno tu parkować". Na moich oczach kierujący zaparkował na samym środku czynnej zatoki autobusowej. Wysiadł i poszedł do pawilonów usługowo handlowych które znajdują się na lewo. Mi nie pozostało nic innego jak tylko go zgłosić. Na szczęście tym razem sprawiedliwości stało się zadość.
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
źródło: wykroczenie
Pobierz

źródło: Screenshot_20251115_143319
Pobierz@patrolss: co chcesz przez to powiedzieć?
co jeden lewarkiem podnosił a drugi dokładał cegły? xd
@eSUBA94: w sumie mam to nagrane, mogę wrzucić na YT
Komentarz usunięty przez autora
@Qnioo: wystarczy mieć trochę oleju w głowie i nie robić niebezpiecznych rzeczy bez chwili refleksji
@Fushnikov: przecież ci nie bronię, kup sobie nawet dwie
@slabyslabek: co jest z nimi nie tak według ciebie? Pytam z ciekawości bo wiem, że są solidne.
To tylko taka szybka analiza na postawie zdjęcia. Mnie doświadczenie nauczyło
@slabyslabek: tylna podpora składa się z dwóch trójkątów więc to są chyba te zastrzały o których mówisz (w każdej z osi X i Y jest trójkąt) - nie da się tego przewrócić (auto nie stoi na biegu i próbowałem)
No ale to tak jak mówiłem, tylko analiza zdjęcia, nie wykluczam, że to jest stabilne tak jak mówisz. Bezpieczeństwo przede wszystkim.
źródło: temp_file4699441142087320877
Pobierz@eSUBA94: proszę bardzo https://youtu.be/GYqRPJ-VHyM
@FejsFak: nawet sprawnie poszło, ale też może dlatego że auto lekkie, ja za to używam zawsze drewnianych belek do podkładania i kostki jak chce auto mieć wyżej aby coś zrobić od spodu
źródło: Capture+_2025-11-15-23-08-27
Pobierz