Aktywne Wpisy

cierpka-rzodkiewka +352
Vamyss +849
Bardzo mnie cieszy nagonka na lekarzy i mówię to jako część tego chorego systemu opieki zdrowotnej.
Myślicie że do Was lekarz jest opryskliwy? Wyobraźcie sobie jaki jest w stosunku do kogoś kto „przywozi mu pracę”.
W systemie PRM pracuje od 5 lat, nie zliczę ile razy zostałem nazwany: głupkiem, debilem, nieukiem. Wielokrotnie byliśmy upokarzani przez nich przy pacjencie, rodzinie pacjenta i reszcie pracowników. Pamiętam historie starych ratowników, którzy mówili że jaki kiedyś lekarze
Myślicie że do Was lekarz jest opryskliwy? Wyobraźcie sobie jaki jest w stosunku do kogoś kto „przywozi mu pracę”.
W systemie PRM pracuje od 5 lat, nie zliczę ile razy zostałem nazwany: głupkiem, debilem, nieukiem. Wielokrotnie byliśmy upokarzani przez nich przy pacjencie, rodzinie pacjenta i reszcie pracowników. Pamiętam historie starych ratowników, którzy mówili że jaki kiedyś lekarze
źródło: 000MZNMUVK645FN0-C323-F4
Pobierz

Hej potrzebuję info o tym który szpital psychiatryczny/oddział w Krakowie jest najlepszy? Jak są traktowani pacjenci z chorobami przewlekłymi? Czy szpital psychiatryczny może zlecić wykonanie badan w razie czego?
Jak wygląda pobyt w takim szpitalu?
#krakow #psychiatria #nfz #depresja #nerwica #ptsd
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
1 - nie ma jednej odpowiedzi na takie pytanie, w każdym szpitalu, oddziale są różni pracownicy, a poza tą kwestią to ocena "najlepszy" jest bardzo subiektywna, zależy głównie od oczekiwań pacjenta
2 - "jak traktowani są pacjenci z chorobami przewlekłymi" - co to pytanie oznacza? czy są zamykani w piwnicy?
3 - tak może, nawet musi, ale nie wszystkich - tylko istotnych z punktu widzenia leczonej choroby/włączanych leków, nie