Wpis z mikrobloga

#przegryw

Byliście keidys na jakiejś randce z samicą? Choćby raz? Ja nigdy, ni razu chłop level 30 beka XDDDD
Nawet jak jakaś chciała to ja i tak nie chciałem bo nic z tego nie będzie i tak, tak mam w głowie

Byliście?

• Tak 58.8% (50)
  • Nie 41.2% (35)

Oddanych głosów: 85

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
byłem ale co z tego skoro zawsze kończyło się na pierwszym spotkaniu i nie odzywała się bo chłop ma krzywą mordę i autyzm

@kingztekk: to i tak szacun że poszedłeś, ja mam takie s----------e że sobie myślę "a co się będę z krzywą mordą narzucał" i temu nawet nie probowalem. Poniekad to plus bo mogę powiedzieć że nigdy żadna mnie nie odrzuciła jak chad jakiś
  • Odpowiedz
Nawet jak jakaś chciała to ja i tak nie chciałem bo nic z tego nie będzie i tak, tak mam w głowie

@Tony47: no to c-----o bo wychodzi na to że to jesteś sam to Twoja wina i możesz tylko siebie obwiniać

Co innego jakbyś robił wszystko co możesz aby kogoś poznać, zbudowiać związek, utrzymać go jak już jest i wraz nie wychodzi mimu wielu relacji, nie z twojej winy
  • Odpowiedz
  • 0
@r5678: wiem że c-----o ale co zrobić. Z resztą na jedno pewnie wychodzi tyle tylko ze sobie daruje dodatkowego upokorzenia i kompromitacji
  • Odpowiedz