Aktywne Wpisy
zapalara +68
Troche o naszym IT. Sam jestem na UoP, ale pracowałem na B2B przez lata również (prawdziwe B2B dla klientów bez L4, miejsca pracy, godzin itd).
Mój komentarz do tego co robi rząd z umowami B2B.
Jak to wprowadzą nowe IT zupełnie sie zawinie stąd. W regionie do estonii, do rumunii, zaraz do ukrainy. Nie jesteśmy konkurencyjni już teraz, bez B2B to będzie dramat.
Durni
Mój komentarz do tego co robi rząd z umowami B2B.
Jak to wprowadzą nowe IT zupełnie sie zawinie stąd. W regionie do estonii, do rumunii, zaraz do ukrainy. Nie jesteśmy konkurencyjni już teraz, bez B2B to będzie dramat.
Durni
nowszyja +36
Czaicie, że w 2025 roku Polacy tłumnie wykańczają mieszkania panelami winylowymi, czyli gumolitem? Plastikowe g---o, symbol biedy lat 90-tych wrócił do mieszkań jako boazeria milenialsów xDDDDD
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
źródło: images
Pobierz

Byliście keidys na jakiejś randce z samicą? Choćby raz? Ja nigdy, ni razu chłop level 30 beka XDDDD
Nawet jak jakaś chciała to ja i tak nie chciałem bo nic z tego nie będzie i tak, tak mam w głowie
Byliście?
@ulegly: sperme
@kingztekk: to i tak szacun że poszedłeś, ja mam takie s----------e że sobie myślę "a co się będę z krzywą mordą narzucał" i temu nawet nie probowalem. Poniekad to plus bo mogę powiedzieć że nigdy żadna mnie nie odrzuciła jak chad jakiś
@Tony47: no to c-----o bo wychodzi na to że to jesteś sam to Twoja wina i możesz tylko siebie obwiniać
Co innego jakbyś robił wszystko co możesz aby kogoś poznać, zbudowiać związek, utrzymać go jak już jest i wraz nie wychodzi mimu wielu relacji, nie z twojej winy