Wpis z mikrobloga

@jednorazowka: A nie możesz go podnieść w aplikacji/bankowości internetowej? W zależności od banku różne sposoby pozwalają podnosić do innej wysokości. Przy czym nest bank to taki śmieszny bank więc nic mnie nie zdziwi XD
  • Odpowiedz
@jednorazowka: Santander ma limit 10k dla BLIKa. Ale szczerze, takie limity przy szybkiej metodzie płatności to proszenie się o kłopoty - powyżej stówki wszystko kartą, ochrona chargebacku w pakiecie. BLIK się zawsze wypina przy reklamacji - w końcu widziałeś gdzie podajesz kod, podałeś, dostałeś potwierdzenie z widocznym odbiorcą i kwotą i potwierdziłeś. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
To sprawdź przez aplikację w telefonie jeszcze.

@DeoLawson: W aplikacji się nie da. Tylko WWW albo infolinia.

takie limity przy szybkiej metodzie płatności to proszenie się o kłopoty - powyżej stówki wszystko kartą, ochrona chargebacku w pakiecie.

@krebul: Z jednej strony nie neguję, z drugiej — chciałem kupić coś w dużym znanym sklepie za zawrotną kwotę 2600 zł i nie mogłem. XD Inne formy zapłaty też nie działały,
  • Odpowiedz
@jednorazowka: jeśli zakładałeś na selfie, to masz obniżone. Musisz iść do oddziału, to podniosą.
PS. A jak szukasz czegoś fajnego do zakupów i zwrotów za płatności, to polecam Zen. Mogę polecić, jak chcesz.
  • Odpowiedz
  • 0
@Czochrany: Nie zakładałem na selfie. Może przez przelew z innego banku, nie pamiętam. Ale moja koleżanka zakładała normalnie w oddziale/placówce i ma tak samo (bo to podczas jej zakupów wyniknął ten problem).
  • Odpowiedz