Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
źródło: Obraz 17.04.2022, godz. 12.30
Pobierz

#energetyka #chiny #europa #ekonomia #gospodarka #energia #prad #oze
źródło: G5gK-W1XcAE2tFQ
PobierzDokładnie tak, eko-terroryzm powodujący, że ludzie siedzą w zimnie.
Ważne jak to wychodzi w stosunku do wytwarzania i jaki jest kierunek
No jaki jest na razie "kierunek", wypłaszczenia?
PS
Zapoznałeś się tam z moimi wcześniejszymi komentarzami w innych wątkach wyjaśniającymi jaki jest twój (ale też i mój i każdego z ludzi) "kierunek" jako tzw. organizmu żywego w obliczu właściwości rzeczywistości, sił fizycznych?
tak, bo raporty z chin to wiarygodne i miarodajne źródło prawdy
Ale sugerujesz że tam tak nie jest? Wystarczy sprawdzić jakiekolwiek dane np o gospodarce i się wyjaśni
A co oznacza wypłaszczenie przy wzroście
Oczywiście się wypłaszczy i będzie powoli zmniejszać, no nie po to Chiny zainwestowały w węgiel żeby go zaraz zamknąć.
Jednak zrobili to w sytuacji gdy "ratowanie klimatu" (docelowo gatunku - po raz kolejny przypominam, że to się nie wydarzy ) było i niestety nadal jest "na tapecie". Tymczasem w Polsce nawet indywidualnym ludziom utrudnia się ogrzanie się - podstawowa potrzeba i status quo - eko-f-----m. Już nie mówiąc o nawet