Wpis z mikrobloga

no i wytłumacz mi w jaki sposób powiązałeś lewactwo z tym postem

wykopkowe lewactwo bardziej od pisowców nienawidzi tylko ludzi, których określają mianem "symetrystów". Tacy, co to patrzą na rączki obydwu stronom i których nie sposób wygodnie zaszufladkować. Tacy czynią szkody nawet większe, niż zdeklarowani wrogowie, bo zamiast prostackiej, plemiennej nawalanki, narażają ludzi na niewygodne bodźce i dysonans poznawczy. Nagle okazuje się, że nie istnieje tylko czerń i biel, a to niedobra
  • Odpowiedz
ale strasznie ze zesrales

troche tak ale tu chodzi o słuszną sprawę - żeby nikt przypadkiem tego debila (bądź bota, nie wiem) nie wziął na poważnie

wiecej tych pytajnikow daj, to wzmocni merytoryczny wydzwiek tego posta

Samo
  • Odpowiedz
Mówcie co chcecie ale przyznajcie, że Stanowski dla pieniędzy zrobiłby wszystko. Jego syn ma szczęście, że nie płacą za krzywdzenie dzieci.
  • Odpowiedz
jakbym swojego starego - pisiora słyszał podczas bronienia republiki xD

jakbym słyszał pijanego wujka Wieśka, który na weselu przerywa rozmowę anegdotką, której nikt nie miał ochoty słyszeć, a potem wymiotuje rosołem pod stół.
@Dominias:
  • Odpowiedz
Stanowski dla pieniędzy zrobiłby wszystko

Stanowski mógłby sobie wygodnie żyć z miziania się z salonem, a z jakiegoś powodu waszych pieniędzy nie chce, więc zmuszeni jesteście do redukcji dysonansu poznawczego takimi właśnie epitetami. Klasyczna klasyka klasyki psychologii. Nawet tutaj jesteście przewidywalni do szpiku kości.

@Parker_:
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: no wyszczekany jesteś, typowy Mariusz Kucozaur, który jest przekonany o swojej wyjątkowości i nieomylności,do którego i tak żadne argumenty nie trafiają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz