Aktywne Wpisy

Ka4az +438
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Poważne pytanie: mam ok 40 lvl i stwierdzam jedno - kobiety w moim wieku wyglądają w uj starzej niż ja. Dlaczego? W zasadzie to używam tylko kremu i trzymam dietę i jakaś siłownia. Już nawet nie chodzi o ciało ale mają takie stare twarze, pomarszczone.. jak jakieś alkoholiczki i wieczna mina srajacego kota.
@DorodnyTucznik: bo spora czesc z nich to wysokofunkcjonujace alkoholiczki z gatunku butelka wina wieczorem do netflixa
@DorodnyTucznik: no czyli robisz wiecej niz jakies 90% twoich rowiesnikow, a juz o kobietach nie wspominam bo takich w twoim wieku na silowniach to praktycznie nie widuje, a chodze do sieciowki w waw
@Eugeniusz_Zua: Prawda jest taka, że ogólnie wśród kobiet bardzo romantyzuje i normalizuje się picie alko przez kobiety właśnie w ten sposób na zasadzie winko z psiapsi analogicznie robiąc z mężczyzn którzy idą z kumplami na p--o jakichś januszy albo meneli.
@DorodnyTucznik: Dla tego, że bardzo duża część kobiet dbanie o siebie ogranicza do zakupów nowych ubrań, zakupu