Wpis z mikrobloga

#looksmaxing #blackpill #modameska #logikaniebieskichpaskow #kobiety #logikarozowychpaskow

Poważne pytanie: mam ok 40 lvl i stwierdzam jedno - kobiety w moim wieku wyglądają w uj starzej niż ja. Dlaczego? W zasadzie to używam tylko kremu i trzymam dietę i jakaś siłownia. Już nawet nie chodzi o ciało ale mają takie stare twarze, pomarszczone.. jak jakieś alkoholiczki i wieczna mina srajacego kota.
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

bo spora czesc z nich to wysokofunkcjonujace alkoholiczki z gatunku butelka wina wieczorem do netflixa

@Eugeniusz_Zua: Prawda jest taka, że ogólnie wśród kobiet bardzo romantyzuje i normalizuje się picie alko przez kobiety właśnie w ten sposób na zasadzie winko z psiapsi analogicznie robiąc z mężczyzn którzy idą z kumplami na p--o jakichś januszy albo meneli.
  • Odpowiedz
Poważne pytanie: mam ok 40 lvl i stwierdzam jedno - kobiety w moim wieku wyglądają w uj starzej niż ja. Dlaczego? W zasadzie to używam tylko kremu i trzymam dietę i jakaś siłownia. Już nawet nie chodzi o ciało ale mają takie stare twarze, pomarszczone.. jak jakieś alkoholiczki i wieczna mina srajacego kota.

@DorodnyTucznik: Dla tego, że bardzo duża część kobiet dbanie o siebie ogranicza do zakupów nowych ubrań, zakupu
  • Odpowiedz