Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +7
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

donfallo +93
źródło: temp_file4528602832762711303
Pobierz

Zabawne
#sztuka #sztukawspolczesna
źródło: 1000014790
Pobierz@reventon: taką?
brzmisz jak boomer
źródło: HD-Czarny_kwardrat-1568x882
PobierzArgument dobry na wszystko
źródło: 1000014797
Pobierz@szyderczy_szczur: oczywiście że tak, ale byłoby to niemożliwe, przynajmniej pod zasłoną sztuki, gdyby nie odrzucenie tych pryncypiów
@Kreation: Widocznie się nie myjesz, jak typowy kuc.
Tobie nie przeszkadza fakt, że te publiczne pieniądze są zmarnowane. Tobie jedynie nie podoba się, że te pieniądze dostaje kościół, bo nie lubisz tej instytucji. Gdyby te pieniądze były p--------e przez jakąś instytucję, którą popierasz, to nie miałbyś nic przeciwko temu.
Ani trochę nie
@Kreation: Tobie nie daje pożytku. Zdaje się, że kupa ludzi odwiedza to miejsce i ma z tego pożytek.
Sztuka nowoczesna, w najgorszym razie jest wiekszosci obojetna.
@To_ja_moze_pozamiatam: typowa postmoderna. Wszystko względne, żadnego punktu odniesienia, ile ludzi tyle "prawd".
Tylko że świat tak nie działa, a już na pewno nie cywilizacja na której zbudowano wszystko co mamy, a którą właśnie wyrzucamy na śmietnik. A takie wystawy są tylko symptomem tego upadku.
I do tego nie wiesz co to postmodernizm tylko operujesz na tym co gdzieś usłyszałeś.
Jesteś typowym ignorantem