Aktywne Wpisy

fsfdjf +7
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Czy są jakieś fastfoody w Krakowie, które są czymś innym niż frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kiełbaska z nyski i jest to coś z prostych składników bez masy chemikaliów - jak najmniej przetworzone. Coś co można zjeść na ulicy czyli też nie stołówka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

Zabawne
#sztuka #sztukawspolczesna
źródło: 1000014790
Pobierz@reventon: nie, no jest wręcz przeciwnie. Od zawsze jest tylko jedna prawda i tak sie składa, że jest nią ta, ktora ty za taką uznajesz.
I do której wcale nie doszedłeś inaczej niż bezkrytycznie przejmując ją od swojego otoczenia.
@reventon: Nie, no jasne, że nie działa. Przecież hinduizm nie istnieje a nawet gdyby istniał, to jego miliard wyznawców, 300 milionów bóstw i reinkarnacja byłyby w 100% zbieżne z chrześcijaństwem, ponieważ "istnieje tylko jedna prawda". Przenosząc to na grunt organizacji społeczeństwa - tak, tak, rosyjska autokracja, chiński cyfrowy totalitaryzm i kapitalizm USA są częścią "jednej prawdy".
Tak, tak. Dla umysłów, które nie są w
Na to historycznie KK to wrgo Polsce sila. Podobnie obecnie, KK i jego wyznawcy to sily antyeuropejskie.
@Kreation: Nadzieja oparta na urojeniach nie może być ok.
Zasady moralne gloryfikujące problematyczność życia i wynikające z niego cierpienie nie mogą być dobre.