Aktywne Wpisy

moll +18
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

mleko3-2procent +514
W akcie oskarżenia jakie usłyszał Matecki ws. fikcyjnego zatrudnienia w Centrum Informacyjnym Lasów Państwowych czytamy, że w ciągu 31 mc. pracy, był w niej widziany 5 razy, logował się 8 razy, pobierał comiesięczną pensję, łącznie ponad 320 tys. zł. + nagrody, wziął dofinansowanie na zakup okularów i uwaga! - ekwiwalent za niewykorzystany urlop.
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
źródło: 1000014183
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@GorbertNierczak: patola straszna, strach tam cokolwiek pisać bo walą minusami. Sam bym napisał kilka opinii bo co nieco potestowałem ale w dupie to mam.
@GorbertNierczak: teraz szukam jakiejś w Krakowie, ewentualnie Tarnowie albo nowym sączu i chętnie poszedłbym na jakieś dobre nuru.
@ONWRO95: to ciekawe.. chyba zależy od regionu bo np. na śląsku sobie chwalą a małopolska to g---o straszne. Kraków, Tarnów, Nowy Sącz, Bochnia - ciężko tu coś znaleźć. Znaczy się Kraków to jeszcze ok na jakieś nuru ale mniejsze miasta to lipa.
@ONWRO95: w polsce divy nie muszą praktycznie nic robić.. nie muszą wyglądać, nie musza się starać bo i tak klient przyjdzie, machnie ręką i wyrucha nawet bazyla z próchnicą. I jeszcze napisze że spoko opcja bo nawet tak bardzo nie śmierdzi od niej.
@ONWRO95: przeglądam czasem hiszpański odpowiednik garso i tam to divy się staraja o klienta (maą swoje wątki w odpowiednich działach, wrzucają aktualne zdjecia, jakieś promocje itp.) czytałem też opinie i widać że są bardziej restrykcyjne np. koleś chwali że laska wygląda zajebiście, ciało petarda ale loda robi słabo i mało rozmowna to daje niską ocenę i twierdzi że już nie wróci.
@ONWRO95: Wrocław to pewnie sporo Ukrainek? Pewnie te nowe się bardziej starają. O krakowie słyszałem już od którejś z kolei osoby (również od div) że są jakieś układziki "na górze" i dziewczyny się boją tutaj pracować. I jak się pojawi jakaś nowa to szybko ją wykopią (dzwonienie, umawianie fejkowych spotkań, wystawki, pogróżki itd.)Coś w tym moze być bo jak na takie duze miasto w dodatku bardzo turystyczne to
Ukrainek jest dość sporo ale to raczej jak w większości Polskich miastach. Jeszcze kilka lat temu bylo gdzies 1/5 ogloszen Ukrainek teraz to moze 2/4 wiec taka połowa polek połowa Ukrainek. Ale to na plus bo dużo ładnych i często dobre są w łóżku. Co do układów to nie wiem jak to wyglada we Wrocławiu. Swego czasu tez byla dość mocna posucha i dużo
No niestety choc ja juz sam nie korzystam od kilku lat bo jestem w stałym zwiazku. Ale widze co sie dzieje na dz czy innych stronach. I jest coraz gorzej coraz mniej itp. Tez nie raz trafiałem na swiezynki ale często to były laski ktore sobie tylko dorabiały i albo później uciekały bo sie tego bały i rezygnowały albo wyprowadzały sie z miasta i kontakt
No takie rzeczy w związkach czy z koleżankami są mega przyjemne bo na więcej mozesz sobie pozwolić i jest większa swoboda.
Mnie niezbyt jara taki masaż wiec nie miałem nigdy potrzeby. Jedynie jakiś lekki olejek trochę miziania ocierania sie cialem plus ta namietnosc
@GorbertNierczak: Czy ja wiem, raczej tego aż tak nie widzę. Różni ludzie, różne gusta. Wielu dalej poszukuje młodych, ale wiadomo jak to z nimi jest.
Ogólnie to całe divowanie to jest jedno wielkie losowanko, stety niestety ale tutaj trzeba się do tego "przyzwyczaić", w sensie, że może się trafić c-----o, średnio albo zajebiście i to losowanko zawsze