Wpis z mikrobloga

• 1
@kajak98: Serio ktoś kiedyś tak robił? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Cracki są zaimplementowane.

Dziś albo masz pirata w formie zip - czyli folder pliczków ze steam który rozpakowujesz i odpalasz (większy rozmiar do pobrania)
Albo repack czyli instalator jak za starych dobrych czasów gier na płytach (mniejszy rozmiar do pobrania)
  • Odpowiedz
  • 2
@Pandamix: Denuvo da się złamać ale jest to bardzo trudne. Może to trwać miesiącami albo latami. Najlepsze rozwiązanie na denuvo to kupno np. konta z grą. Wtedy można dużo taniej zagrać na premierę. Ja np. kupiłem konto steam z nową Mafią za 90zł.
  • Odpowiedz
@yorimo: to dotyczy filmów/książek/muzyki ale nie gier i programów. przy instalacji w prost masz w licencji o legalności nabycia egzemplarza ( ͡º ͜ʖ͡º)
wzywamy pana bagiete ioioioioi
  • Odpowiedz
  • 0
@szynall: Dokładnie.
Kolejna fatalna wtórna gra której wyprodukowanie kosztowało miliony a przejdą tylko kampanię w kilka godzin i po kilku dniach o niej zapomnę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@szynall: dać 400zł za 5-7h godziny kampanii? kogoś tam całkiem powaliło. kiedyś to był sens gdzie kampania single była główną częścią gry i pakowali kasy w scenariusz czy aktorów, a mutli to zbędny dodatek. Jakby sprzedawali tak jak gta5 i gta online, to ma sens gta5 za 200 i drugie 200 dla chętnych dla multi - przez 30 lat grania w gierk, grałem jedno multi było to red alert 2.
  • Odpowiedz
  • 3
@mati1990: Przecież w serii Call of Duty nic się nie zmieniło od jej początków tyle że wyprodukowanie kampanii staje się z roku na rok coraz droższe bo wszystko musi być fotorealistyczne i nagrane w motion-capture. Druga sprawa że w tej serii było już absolutnie wszystko i grając w kolejną edycję masz uczucie deju vu. Rebot serii Modern Warfare gdzie wracają stare postacie to już w ogóle tak miesza w tym
  • Odpowiedz