@kajak98: Serio ktoś kiedyś tak robił? ( ͡°͜ʖ͡°) Cracki są zaimplementowane.
Dziś albo masz pirata w formie zip - czyli folder pliczków ze steam który rozpakowujesz i odpalasz (większy rozmiar do pobrania) Albo repack czyli instalator jak za starych dobrych czasów gier na płytach (mniejszy rozmiar do pobrania)
@Pandamix: Denuvo da się złamać ale jest to bardzo trudne. Może to trwać miesiącami albo latami. Najlepsze rozwiązanie na denuvo to kupno np. konta z grą. Wtedy można dużo taniej zagrać na premierę. Ja np. kupiłem konto steam z nową Mafią za 90zł.
@yorimo: to dotyczy filmów/książek/muzyki ale nie gier i programów. przy instalacji w prost masz w licencji o legalności nabycia egzemplarza ( ͡º͜ʖ͡º) wzywamy pana bagiete ioioioioi
@szynall: Dokładnie. Kolejna fatalna wtórna gra której wyprodukowanie kosztowało miliony a przejdą tylko kampanię w kilka godzin i po kilku dniach o niej zapomnę ( ͡°͜ʖ͡°)
@szynall: dać 400zł za 5-7h godziny kampanii? kogoś tam całkiem powaliło. kiedyś to był sens gdzie kampania single była główną częścią gry i pakowali kasy w scenariusz czy aktorów, a mutli to zbędny dodatek. Jakby sprzedawali tak jak gta5 i gta online, to ma sens gta5 za 200 i drugie 200 dla chętnych dla multi - przez 30 lat grania w gierk, grałem jedno multi było to red alert 2.
@mati1990: Przecież w serii Call of Duty nic się nie zmieniło od jej początków tyle że wyprodukowanie kampanii staje się z roku na rok coraz droższe bo wszystko musi być fotorealistyczne i nagrane w motion-capture. Druga sprawa że w tej serii było już absolutnie wszystko i grając w kolejną edycję masz uczucie deju vu. Rebot serii Modern Warfare gdzie wracają stare postacie to już w ogóle tak miesza w tym
#piratujo #piractwo #gry #pcmasterrace
źródło: mw2
PobierzDziś albo masz pirata w formie zip - czyli folder pliczków ze steam który rozpakowujesz i odpalasz (większy rozmiar do pobrania)
Albo repack czyli instalator jak za starych dobrych czasów gier na płytach (mniejszy rozmiar do pobrania)
Komentarz usunięty przez moderatora
wzywamy pana bagiete ioioioioi
Kolejna fatalna wtórna gra której wyprodukowanie kosztowało miliony a przejdą tylko kampanię w kilka godzin i po kilku dniach o niej zapomnę ( ͡° ͜ʖ ͡°)