Aktywne Wpisy

lubie-sernik +1
Jakie macie nałogi? Ja mam palenie papierosów.

#slubodpierwszegowejrzenia
PYTANIE DO CHŁOPAKÓW - inspirowanie komentarzami z facebooka po dzisiejszym odcinku z Laweciarzem
PYTANIE DO CHŁOPAKÓW - inspirowanie komentarzami z facebooka po dzisiejszym odcinku z Laweciarzem
Jesteś skazany na obecność/randkę z kobietą nie w Twoim typie. Co robisz?
- Jesteś dla niej lekceważący i chamski 4.0% (7)
- Zlewka totalna i byle wytrzymać do końca 14.3% (25)
- Proponujesz koleżeństwo 15.4% (27)
- Starasz się poznać, a nuż to fajny człowiek 50.3% (88)
- Nie jestem targetem pytania 16.0% (28)

woke w gamingu jest w odwrocie, ale nie jest to zasługa Kiszakó, Arkadikusów itp.
Są głównie dwa powody:
1. Opłacalność - no po prostu się nie sprzedaje i frimy się z tego po cichu wycofują
2. Wygrana Trumpa i idąca za nią zmiana wajchy - firmy amerykańskie i te chcące się przypodobać Ameryce idą ideologicznie w drugą stronę
ujadanie Logopedów to jest nic.
źródło: image
Pobierzbo rzeczywiście jest tak, że dziennikarze mówią że gra świetna a jest gównem i to doprowadza ludzi do furii.
źródło: 20251110-00:45:14
Pobierzźródło: 20251110-00:46:41
Pobierzźródło: 20251110-00:48:31
PobierzOfc to działa w obydwie strony, jak wcześniej np. widok płci przeciwnej czy czarnego towarzysza było traktowane jako coś normalnego, tak teraz taki grifter pokroju kiszaka, arkadikussa czy innego drwala rębajło będzie srać żarem tym w serii filmików, że "znowu woke upychają" xd
Co
Podział między „starym” a „nowym” scenopisarstwem również wydaje mi się niejasny —
Bo umówmy się, woke nie oznacza automatycznie że gra jest c-----a, bo jest mnóstwo gier z progresywnymi motywami które są uznawane za wybitne (BG3, Cyberpunk, Overwatch, RDR2, Wiedźmin, Fallout New Vegas, Final Fantasy
100% racja, tu chodzi tylko o trzepanie