Wpis z mikrobloga

Lewy jest przekozakiem
Jako jedyny w historii futbolu przez całą karierę udaje że potrafi grać w piłkę.

Każde podanie w jego stronę przed polem karnym to strata, piłka zwrotna albo symulka na faul Po pchnieciu w plecy obrońcy xD

Drybling 0
przyjęcie piłki 3/10

Jakim cudem chłop z takimi umiejętnościami indywidualnymi potrafił zrobić taka karierę, nigdy tego nie zrozumiem.

Myślę, że Flick I wielu innych też się nad tym zastanawia xD

Ferran jest lepszym piłkarzem tak naprawdę pod każdym względem a i tak co by nie robił będzie grzał ławę bo...

Chłop po prostu wchodzi I strzela bramki xD niebywałe.

#mecz #fcbarcelona #lewandowski
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@progresywneprzeladowanie: Ferran to jest taki hiszpański Piątek, nigdy nie zrozumiem jak ktoś tak słaby gra w Barcelonie zamiast jakimś Radomiaku albo Wiśle. Przecież chłop gdyby nie ruchał córki Enrique i City nie wtopiło w niego kasy musząc szukać frajera który go odkupi to już dawno by był bezrobotny.
  • Odpowiedz
@angelofdeath007: Tu nie chodzi nawet o udawanie bancwoła, kim go post wyżej oceniłem. To przebrzydły trolling, który ma uderzyć w oczywistości wpływające na dobry odbiór rodaka zagranicą. To specjalne walenie w oczywistości aby pożywić się sraczką do której dodałem swoją wpisową kakę. Cieszy się taki pet że odezwał wszystkie nożyczki na stole bo ma ułudę jakiegokolwiek wpływu na cokolwiek w swoim życiu. Gownarzeria lubi epatować innych takim edgy podejściem, przekorą
  • Odpowiedz
Po pchnieciu w plecy obrońcy xD

@progresywneprzeladowanie: nie prawda, zauważ, że obrońcy go zawsze walą w okolicę dysku, albo kolanem, albo łokciem, to jest bardzo bolesne a Lewandowski i tam ma plecy już poobklejane różnymi plastrami, symulek tu nie ma
  • Odpowiedz