Wpis z mikrobloga

@AnonimoweLwiatko: 90% jego materiałów bazuje na grillowaniu produkcji i negatywnych opiniach. Stworzył sobie taką publikę, że chyba celowo unika dobrych gier/filmów i wyszukuje tylko te słabe i te gdzie jest masa DEI i WOKE. Sam go kiedyś oglądałem (jeszcze za czasów jak po prostu grał w gierki na streamach), ale nabijanie się ze słabych produkcji i fanatyczna wręcz walka z lewactwem stało się już dla mnie mega nudne.
  • Odpowiedz
@AnonimoweLwiatko: No tak i wystarczyłaby jedna recenzja sezonu, a on doił z tego ile mógł robiąc "prześmiewcze" streszczenia każdego odcinka. A jeszcze przed premierą nabija sobie wyświetlenia materiałami typu "o la boga czarny regis". Dla mnie u niego na kanale aktualnie jest za dużo polityki i walki z lewactwem, odrzuciło mnie te wplatanie polityki w tematy gierek czy seriali.
  • Odpowiedz
@rolek2145: Szczerze nie wiem po co ten zachwyt, a sam autor nagrania ma wątpliwą moralność, jak i ciężko brać poważnie to, że rzuca jakieś przytyki w stronę tych, czy innych, bo dla mnie on jest taką chorągiewką
  • Odpowiedz