Wpis z mikrobloga

Myślicie, że zmiana narracji rumuna o czwartym Wiedźminie wynika z partnerstwa XTB? Nie jestem pewien, bo to tech demo wygląda naprawdę zajebiście, ale czy ludologiczny rumun faktycznie zawierzyłby demówce zrobionej w znienawidzonym przez niego Unrealu? Myślę, że byłby trochę sceptyczny, bo demo to jedno, a zrobienie dobrze zoptymalizowanego, wielkiego open worlda to trochę co innego. Tymczasem rumun opowiada takie wręcz populizmy, że Redzi mają szansę "wykosić konkurencję" i znaleźć się na "piedestale growym". Brzmi nieco podejrzanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#kiszak
Eksagnem - Myślicie, że zmiana narracji rumuna o czwartym Wiedźminie wynika z partner...

źródło: image

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Eksagnem: jest 50 na 50 albo pokaże albo nie pokaże niezaleznie od rezultatu bedzie mozna robic filmy na ten temat jak to on nie przewidzial tego co sie stanie xD
  • Odpowiedz
@Eksagnem: fakt, ze on jakkolwiek pozytywnie sie wypowiada o wiedzminie 4 udowadnia, ze albo jest sprzedajny, albo nie jest spojny w tym co mowi i gada glupoty. Sam nie jestem fanem wiedzmina 3 (delikatnie mowiac) dlatego o 4 nie moge wypowiedziec sie pozytywnie dopoki nie zobacze rezultatow. U rumuna tak samo to powinno wygladac.
  • Odpowiedz
@Eksagnem: może teraz jak ma współpracę z XTB i jest o nim głośno to próbuje ocieplić swój wizerunek, żeby nie wyglądać na takiego patusa, a chwalenie (a nawet samo nie hejtowanie) wiedźmina na pewno mu w tym pomoże
  • Odpowiedz
@Eksagnem: tak samo było z Bloober team i ich Cronosie, wychwalał ich pod niebiosa a potem pokazywał ich wykresy na xtb i p-------ł coś o najważniejsze premierze roku xD
  • Odpowiedz
Myślicie, że zmiana narracji rumuna o czwartym Wiedźminie wynika z partnerstwa XTB?

@Eksagnem: Myślę przede wszystkim, że tam gdzie są pieniądze tam zmienia on narracje. Analogicznie to samo jest z GTA VI w jego przypadku. Najpierw twierdził, że GTA a zwłaszcza GTA Online to g---o i jak w ogóle można to grać on był nie mógł bo nie ma tam progresywności postaci tak samo w FPS-ach a później zaczął mówić
  • Odpowiedz
@Eksagnem: oczywiście że tak, to samo z Cronosem i Blooberem, typ który nie lubi horrorów i nie gra w nie, nagle z d--y zaczyna spuszczać się nad relatywnie niszową premierą, gdzie wcześniej dużo większą premierę Silent Hilla 2 od tego samego deva praktycznie przemilczał xD
  • Odpowiedz