Wpis z mikrobloga

• 2
@Miteora: 3/10 miała lekką nadwagę, 4 i 5/10 były szczuple ale z twarzy takie se, ale sam mam mordę 1/10, więc nie oceniam twarzy u nikogo. Bardziej patrzę na to czy jest szczupła i czy ma ok charakter. Ale końcowo nawet to nie ma znaczenia, bo nie chce mi się uczestniczyć w tym cyrku zwanym związkiem.
  • Odpowiedz
@vanschout: Nie chce mi się rozkładać wszystkiego co napisałeś na czynniki pierwsze ale tak, zdecydowanie za dużo czytania wykopu albo po prostu kiełbie we łbie.
  • Odpowiedz
@vanschout: Jak nie czujesz potrzeby, to absolutnie nie warto się w to pchać. Nie słuchają tych cuckoldów, którzy próbują ci tu wmówić, że coś źle robisz.
  • Odpowiedz
to całe "wspólne spędzanie czasu" to byłaby dla mnie strata czasu.

@vanschout: mnie tak kazdy zwiazek w------l. Czlowiek swoje rutyny odstawia na bok. Nie wstaniesz o 5-6 rano bo ogladasz film o 23-24. W---------z czipsy, pijesz cole.
  • Odpowiedz
@vanschout: ja byłem w związkach od 15 do 25 roku życia i zrezygnowałem xD tak jak mówisz to jest katorga, nie znajdę kobiety które ma podobne zainteresowania, bo one nie mają zainteresowań przewyższających tiktok, Instagram,Netflix czy jeżdżenie na wakacje
  • Odpowiedz