Aktywne Wpisy

MonazoPL +141
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Widzę to auto i już wiem że kierowca upośledzony z kompleksami XD.
Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)
Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.
Po
Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)
Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.
Po
źródło: pikap-Ford-F150
Pobierz

@Gienek-Kielbasa: podobno był tyko rusznikarzem ¯\(ツ)/¯
acz prezes i tak postąpił absolutnie kretyńsko i nie wiem co on chciał osiągnąć? Myślał że jak ich ostrzela, zepchnie do rowu i odbierze b--ń to na tym wszystko się skończy?
hurrr durrr nawet bronić się nie można w tym kraju hurrr durrr xdddddddddddddddddddddddd
nie mniej jeśli ten
@assninja: I jeszcze sprawa Svidzerskiego pokazuje że nie wolno ci chronić broni przed kradzieżą, bo pójdziesz siedzieć.
Jesli potwierdza sie takie fakty jakie byly czyli- gosc twierdzi ze nikt mu nie grozil, nikt nie wszedl ma posesje a chlop wypalil i prawie odpalil 2 osoby plus gonił ich i taranował to to nie jest zadna obrona tylko napaść
Swoją drogą, jak wikipki by dostały bron to strach się zatrzymać gdzieś pod czyimś domem i wklepać adres w nawi bo z za rogu wyskoczy jakis narwaniec z shadow i cie odpali xD i wy chcecie bron bez formalnosci no iks de
Teraz to nagle prezes spółki produkujacej amunicje xD prawie jak prezes Mesko
ogólnie odpowiedzi wykopków pod tego typu postami doskonale pokazują, że temat jakichkolwiek ułatwień (jakby obecnie było trudno...) w zakresie dostępu do broni palnej słusznie jest zamknięty
oczywiście, że ta sprawa ma drugie, trzecie albo i czwarte dno :)
@Gienek-Kielbasa: @WiesniakzPowolania: to jak facet był w kole łowieckim to chvja mu zrobią
( ͡° ͜ʖ ͡°)