Wpis z mikrobloga

Pijcie ze mną kompot, dziś mija dokładnie rok od premiery mojej pierwszej książki - Zrozumieć Ramen.

Dzięki pracą nad Zrozumieć Ramen znów odzyskałem radość twórczą, a miesiące ciężkiej pracy sprawiły, że dziś jestem z niej bardzo dumny. Mega cieszę się, że trafiła do wielu osób przed którymi odkryła tajemnice tej najpopularniejszej japońskiej potrawy. Pisząc książkę chciałem, aby była oda odpowiednia zarówno dla tych, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z ramenem jak i dla profesjonalistów. Wiele osób robiło z niej pierwszy ramen w życiu, ale są też restauracje, które dzięki niej poprawiło swoje menu lub nawet zbudowało je w oparciu o nią.

W tym roku wydarzyło się tyle, że nie mogę uwierzyć, że to dopiero rok. Mam wrażenie, jakby książka była ze mną już od przynajmniej pół dekady. Dziękuje za każdą miłą wiadomość o książce, za osobiste spotkania na prelekcjach, czy warsztatach i przynoszone na nie do podpisu książki, za każde stories z ramenem wrzucone na IG z oznaczeniem mnie

W tym dniu życzę sobie, ale również wam wszystkim abyśmy zawsze mieli coś czego tworzenie będzie sprawiać radość i satysfakcję.

#ramen
MG78 - Pijcie ze mną kompot, dziś mija dokładnie rok od premiery mojej pierwszej ksią...

źródło: ksiazka-zrozumiec-ramen-m-1

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

no to teraz czas na "Zrozumieć Rosół"

@armin-van-kutonger: to pewno ta sama książka tylko musi inną okładkę zaprojektować. No i od biedy wyciąć czatem wszystkie wstawki o wrzucaniu czegoś więcej niż kluski do zupy.
  • Odpowiedz
@MG78: co jest nie tak z tymi ludźmi, ku r waaa podniecać sie jakimś krajem, którego ludzie dosłownie tobą gardzą i unikają jak tylko się da i pisać książki i inne peany na cześć jakieś taniej zupy. psychiatryk....
  • Odpowiedz