Aktywne Wpisy

DrN_25 +188
Mireczki pijcie że mną kompot. W końcu podjąłem rękawice budowy domu własnymi siłami. Działka jest, ogrodzenie tymczasowe właśnie zrobione, wymieniłem grunt pod płytę fundamentowa. Może nawet stworze tag do relacji i pełnego sprawozdania z budowy 😅
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
źródło: 1000028035
Pobierz
ish_waw +226
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: temp_file2619736797112542986
Pobierztak samo jak mówienie im, że wysyłanie zdjęć swojej gołej d--y za pieniądze nie jest społecznie akceptowalne, sexworking i 'praca bezpośrednia z klientem' to synonimy prostytucji, rodzenie dzieci i zakładanie rodziny jest normalne oraz, że porównywanie zwyczajów facetów z krajów 3 świata, bądź mającymi tam korzenie i projektowanie ich na facetów z krajów cywilizowanych jest
@Hrjk: lepiej zapobiegać niż leczyć
@Arivederczi: Oczywiscie, ale tylko u feministek. Gdy kazdy inny od lat sie goli nie ma z tym zadnego problemu i nie zajmuje to na pewno godziny. Tym
@IlawaNidzica: Jo dlatego od 20 lat polowa ksiazek w empikach czy ksiegarniach napisanych przez kobiety dotyczy cipy. Zarty zartami, ale na pewno
I niech się drapią co mają cierpieć, ale kobietom jeszcze kilka lat temu stanowczo nie wypadało tego robić. Chodzi o porównanie co komu wypadało robić.
@paluszki_rybne: a co one, pedały, żeby się tam golić? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zreszta kilka partnerek mi powiedzialo, ze woli dluzsze bo lepsza stymulacja przy pocieraniu, a na gladko czy te krotkie nie maja takiego efektu ;)
@przegro_pisarz: To juz sobie musisz sam sobie na to odpowiedziec
źródło: images
Pobierz