Wpis z mikrobloga

czemu lochy myślą, że opowiadanie o swoim bobrze na social mediach jest ok XD

@paluszki_rybne:
Powód do dumy dla faceta: zrzucenie uwagi, przełamywanie własnych ograniczeń, bicie rekordów, uczenie się nowych umiejętności
Powód do dumy dla baby: nie ogolenie tsipy i/lub pach
  • Odpowiedz
@paluszki_rybne: bo to ogromny problem, ktory laczy sie ze zwiazkiem - faceci oczekuja, ze kobiety beda bez wlosow. A realnie nikt nie
ma czasu na depilacje 3 x w tygodniu po godzinie, zeby zawsze bylo gladko. Ba. Powoduje to infekcje i kolejne problemy ;)
  • Odpowiedz
@Erk700: chwalą się jego długością, opowiadają jak to noszą w nogawce lewej albo prawej i w którą stronę jest skrzywiony, mówią że swędzą ich jaja i drapią je publicznie… no akurat i przyrodzeniach to się bardzo dużo bezwstydnych wypowiedzi nasłuchałam. O tsipach dopiero od kilku lat kobiety mówią cokolwiek.
  • Odpowiedz
@Harven

Powód do dumy dla faceta: zrzucenie uwagi, przełamywanie własnych ograniczeń, bicie rekordów, uczenie się nowych umiejętności

Gdzie można tych facetów spotkać, którzy przełamują ograniczenia, biją rekordy, uczą się nowych umiejętności? Jeszcze dopisz, że zarabiają miliardy i ruchają 18 letnie modelki, które pragną im robić 5 dzieci...
Ja widzę mężczyzn płaczących, że kobiety robią rzeczy, które im się nie podobają zamiast wszystko robić dla nich bo oni są tacy super uczą się,
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: jeżeli nie jest się totalnym przegrywem to w każdym dużym mieście. Na każdą organizowaną domówkę mam z pięć koleżanek pytających czy będą jacyś moi kumple single
  • Odpowiedz
Wyobraźcie sobie jakby mężczyźni chwalili się swoimi włosami na przyrodzeniu ()

@Erk700: tak jak kiedyś facet musiał być zimną skałą, poradzić sobie ze wszystkimi problemami sam, obecnie społecznie akceptowalne stało się dla mężczyzn np chodzenie do psychoterapeuty.

Jakiś czas temu istniała wśród kobiet znacznie większa presja na posiadanie jak najbardziej doskonałej prezencji, w tym na całkowicie wydepilowaną psiochę.

Potrafię sobie wyobrazić, że część kobiet odczuwa z
  • Odpowiedz