To mi przypomina moją znajomą. Też uwielbia wszystkim przypominać, że jest wykształcona i też narzeka, że nie może znaleźć faceta; a to jest tak toksyczna osoba, że mnie w ogóle dziwi, że ma jakichkolwiek znajomych. Pewnie tu jest tak samo
@Cuzeiro: Jak możesz chcieć się zrelaksować przy piwie i meczu/konsoli W TYM WIEKU faceciku? Zasuwaj na księzniczkę 24/7, a nie jakieś drobne przyjemności w życiu ci w głowie.
Straszny toksyk. Daję sobie wszystko uciąć, że skończy z kotami, netflixem i opróżnioną butelką carlo rossi co weekend (ona może).
Ja się serio zastanawiam, gdzie te baby mają mózg. Serio. Ja widzę pewne problemy... Nie wiem, własną toksyczność, zbliżającą się 40, wojnę do Polski i jakoś próbuję z tym działać. Idzie powoli, ale idzie. One natomiast bezmyślnie czekają. Ja wiem, że to deafultowe zachowanie wielu kobiet (i ludzi), ale dziwi mnie pasywność przynajmniej tych wykształconych.
Daję sobie wszystko uciąć, że skończy z kotami, netflixem i opróżnioną butelką carlo rossi co weekend (ona może).
@schweizer: Nie skończy, bo nie istnieje, przed chwilą widziałam w jednym znalezisku skrina podobnego posta, tylko z nazwą innego miasta, na tych wszystkich "spotted" od dawna są głównie zarzutki.
Straszny toksyk. Daję sobie wszystko uciąć, że skończy z kotami, netflixem i opróżnioną butelką carlo rossi co weekend (ona może).
@schweizer: zrobiłeś literówkę w wyrażeniu "co wieczór"
@Cuzeiro: No i dorosła baba sama siebie utrzymuje - uwierzyłbyś? Sama zarabia na siebie jak 99% dorosłych facetów :)
po diabła im stara baba, która nie lubi bara bara, a i jeszcze nie pozwala pograć na konsoli
@schweizer: Nie skończy, bo nie istnieje, przed chwilą widziałam w jednym znalezisku skrina podobnego posta, tylko z nazwą innego miasta, na tych wszystkich "spotted" od dawna są głównie zarzutki.
źródło: df70b936be82fbf5d8aa7aacb86ed83a40d76626c92a10cb7e8a935b5580cf07
Pobierz