Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

To mi przypomina moją znajomą. Też uwielbia wszystkim przypominać, że jest wykształcona i też narzeka, że nie może znaleźć faceta; a to jest tak toksyczna osoba, że mnie w ogóle dziwi, że ma jakichkolwiek znajomych. Pewnie tu jest tak samo
  • Odpowiedz
@Cuzeiro: Jak możesz chcieć się zrelaksować przy piwie i meczu/konsoli W TYM WIEKU faceciku? Zasuwaj na księzniczkę 24/7, a nie jakieś drobne przyjemności w życiu ci w głowie.

Straszny toksyk. Daję sobie wszystko uciąć, że skończy z kotami, netflixem i opróżnioną butelką carlo rossi co weekend (ona może).
  • Odpowiedz
via Android
  • 6
@5KYN3T a taka wymaga, próbuje dopasować pod siebie, a jedyne co ma do zaoferowania to fakt, że pracuje i chodziła do szkoły ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Ja się serio zastanawiam, gdzie te baby mają mózg. Serio. Ja widzę pewne problemy... Nie wiem, własną toksyczność, zbliżającą się 40, wojnę do Polski i jakoś próbuję z tym działać. Idzie powoli, ale idzie. One natomiast bezmyślnie czekają. Ja wiem, że to deafultowe zachowanie wielu kobiet (i ludzi), ale dziwi mnie pasywność przynajmniej tych wykształconych.
  • Odpowiedz
@5KYN3T a taka wymaga, próbuje dopasować pod siebie, a jedyne co ma do zaoferowania to fakt, że pracuje i chodziła do szkoły ¯(ツ)

@Cuzeiro: No i dorosła baba sama siebie utrzymuje - uwierzyłbyś? Sama zarabia na siebie jak 99% dorosłych facetów :)
  • Odpowiedz
Daję sobie wszystko uciąć, że skończy z kotami, netflixem i opróżnioną butelką carlo rossi co weekend (ona może).

@schweizer: Nie skończy, bo nie istnieje, przed chwilą widziałam w jednym znalezisku skrina podobnego posta, tylko z nazwą innego miasta, na tych wszystkich "spotted" od dawna są głównie zarzutki.
  • Odpowiedz