Aktywne Wpisy
sloniasek +401

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Straszny toksyk. Daję sobie wszystko uciąć, że skończy z kotami, netflixem i opróżnioną butelką carlo rossi co weekend (ona może).
@schweizer: zrobiłeś literówkę w wyrażeniu "co wieczór"
@Cuzeiro: No i dorosła baba sama siebie utrzymuje - uwierzyłbyś? Sama zarabia na siebie jak 99% dorosłych facetów :)
po diabła im stara baba, która nie lubi bara bara, a i jeszcze nie pozwala pograć na konsoli
@schweizer: Nie skończy, bo nie istnieje, przed chwilą widziałam w jednym znalezisku skrina podobnego posta, tylko z nazwą innego miasta, na tych wszystkich "spotted" od dawna są głównie zarzutki.
źródło: df70b936be82fbf5d8aa7aacb86ed83a40d76626c92a10cb7e8a935b5580cf07
Pobierz