Wpis z mikrobloga

@OrgStJones: Cukrzyca nie dzieje się od zjedzenia czekolady () To m.in. wiele lat zaniedbań, otyłość, brak aktywności fizycznej, wpierdzielanie konserw, zupek kińskich i ogólnie przetworzonej żywności. W skrócie pierwszem gwoździem były całe dekady nibembeństwa.
  • Odpowiedz
@OrgStJones: oj tak bo konon w okresie 2016-2019 nie kupil sobie sam ani razu czekolady XD przeciez kazdy redaktor mowil ze Knur jesli jakies pieniadze zarobil to wszystko inwestowal w mleko smalec i cukier. Nie pamietacie juz ze na poczatku z niemieckim on nie byl taki gruby jak chociazby przed pandemia? Tu widze robi sie z konona świętego caly czas. Kazdy czlowiek ma swoj mozg. Nawet jesli te ku**y bielskie
  • Odpowiedz
być może on był pierwszym gwoździem do cukrzycy konona

@OrgStJones: Napisales to dokladnie w taki sposob, w jaki szury argumentuja swoje teorie spiskowe na jutubie, wiec mam prawo bronic 207ki w tej sytuacji. Ukontekstawianie zupelnie nieistotnych sytuacji dokladnie zreszta jak wojcik(ten ktory uzywa od 4 lat imienia niezyjacego ojca meksyka w ksywce)
  • Odpowiedz
@pix929292: wybacz, ale opowiadasz jakieś bzdury. tylko ktoś ciężko chory na mikrocefalie lub konkretną encefalopatię mógłby to wziąć na poważnie. By the way - NIE "ukontekstawianie" a "Ukontekstowienie". Poza tym - chyba chciałeś użyć innego słowa
  • Odpowiedz
@OrgStJones: piszecie tu wszyscy niby nie na powaznie, niby nie sa to zarty, ale potem sa powtarzane po 200 razy tak ze mimowolnie utrwalaja sie jako prawda. I kazdy kto probuje potem z takim p----------m walczyc nie ma zadnych szans, no bo jak komus wyjasnic ze tak przeciez nie jest, jak np wsw czasem w niektorych kwestiach czy barnej(ale ich nie mam zamiaru bronic, bo gowno mnie obchodza). Poza tym
  • Odpowiedz
@OrgStJones: Ukontekstowienie tyczy sie jednej sytuacji, a chodzilo mi o procesy ktore trwaja w czasie(ukontekstawianie), chyba ze masz mnie za debila i myslisz ze chodzilo mi o to co ty piszesz xD i tak, wiem ze to nie jest poprawne gramatycznie xD
  • Odpowiedz