Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +585
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Amigoyamigo +216
Moja dentystka kupiła całą klatkę od dewelopera. Rozumiecie, całą klatka jest jej, na parterze zrobiła salon dentystyczny i miejsce parkingowe na swojego nowego merola, a 2 pozostałe piętra to apartamenty pod wynajem. Wchodzę na stronę stomatologa, a ona tam oferuje zabiegi z noclegiem xdddddd gdzie ja żyję Boże
#nieruchomosci
#nieruchomosci

A potem wchodzi nowy sezon #rolnikszukazony, cały na biało — i pokazuje, że chłopaki wcale lepsi nie są.
Weźmy takiego Gabriela. Gość urodom nie grzeszy, ale na początku wydawał się całkiem spoko — spokojny, wrażliwy, taki wiejski intelektualista. I wszyscy myśleli: no, w końcu ktoś, kto nie poleci na wygląd, tylko na charakter. Miał sympatyczną, wrażliwą dziewczynę z podobnego świata — no idealny match (on sam też stawiał ja na pierwszym miejscu).
Ale nieeee, wystarczyło, że zobaczył, że ma jakiekolwiek szanse u atrakcyjniejszej prawniczki, i już mu się w głowie przewróciło. Liderka? Zapomniana. Na koniec zostawił sobie randkę z najmłodszą i najładniejszą (chyba), totalnie poza jego ligą — i jak tylko zobaczył, że może coś z tego być, to już klasyk: „no nie wiem, nie wiem, ciężki wybór, muszę się zastanowić”
I to jest piękne, bo pokazuje jedno — wszystkim nami rządzą te same popędy. Nieważne, płeć, wieś czy miasto. Wystarczy atrakcyjna osoba i od razu mózg odłączony od prądu
I żeby było śmieszniej, drugi koleś z Podlasia robi dokładnie to samo — miał fajne, normalne kandydatki (na samym poczatku jak była selekcja), ale nieeee, on się zapatrzył w trenerkę personalną z Londynu 😂 Ciekawe, co on sobie wyobraża — że ona rzuci swoje życie i przyjedzie na Podlasie prowadzić zajęcia fitness w wiejskiej świetlicy? XD
Także jak następnym razem ktoś zacznie gadać o tych „hipergamicznych bestiach”, to polecam zamiast teorii — po prostu Rolnika obejrzeć.
źródło: 000LR62E7VWXWQ34-C461
Pobierz@czuczupikczu to nie, ze ja sie mylę tylko tak czytałam nie raz na wykopie. No i z tego co sam potwierdzasz każda plec na cos zwraca uwagę wiec u obu stron nie można mówić o bezinteresowności.
Mam nadzieję, że Klaudia szybko znalazła kogoś, kto doceni taką fajną dziewczynę.
źródło: 6a4c0669d2ff5e7f609475715fc54c30
PobierzTo
@ZielonePomarancze:
Niestety jest.
Kartoflana twarz, barczysta sylwetka, męski głos, niewiele kobiecego wdzięku. Te 183 cm wzrostu też nie pomaga (bo w szpilkach jest wyższa niż 90% chłopów).
Cały problem jest w tym, że rynek dla osób w wieku 18-35 lat jest mega przechylony na korzyść kobiet. Przez co ego mają podbite i wiele z nich uważa, że ciągle mają szanse znaleźć lepszego.
Ponoć dla wyższych przedziałów tj. 30+ zaczyna się