Aktywne Wpisy

lubie-sernik +5
Co poszło nie tak w Twoim życiu, że nie śpisz w środku tygodnia prawie o 3 w nocy?

wfyokyga +36
źródło: temp_file8426893956756641082
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file8426893956756641082
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
I powiem Wam, całkowicie się z wami zgadzam. Nie może być tak, że byle kto może zostać zaproszony i mówić na żywo co mu się podoba, żebyśmy przypadkiem pomyśleli, że mamy do czynienia z jakimś dziwakiem.
Moim zdaniem powinno być tak że monopol na przekaz powinien mieć tylko Tomasz Lis i Adam Michnik.
A już najlepiej to żadnych wywiadów na żywo tylko ja bym zrobił tak: zapraszamy gościa do studia, Lis albo Michnik robi wywiad i później umieszcza wybrane fragmenty, albo jeszcze lepiej.... po prostu zdaje relację co usłyszał i jakie jest jego zdanie i co mam o tym myśleć, żebym już sam nie musiał zawracać sobie głowy rozkminianiem czy mam do czynienia z totalnym szaleńcem, czy kimś wartościowym. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#neuropa #4konserwy #bekazlewactwa
źródło: newrym
Pobierz@kolega_z_sasiedztwa: a Monika Olejnik?
@thority: fakt, jeszcze ona i ta co za Braunem do kibla wchodziła. Nawet lepiej bo wtedy mielibyśmy parytet 50/50, pełne równouprawnienie, jak postępowo!
tak samo jak wolność jednostki nie oznacza, że może ona kogoś pobić albo sobie coś przywłaszczyć
Ale faktycznie działa wytyczone przez mainstreamowe media są śmieszne dla mnie i zastanawiam się jaka jest ich motywacja bo nie podejrzewam ich o dobre intencje bronienie świata przez fake
A jak jesteś normikiem, któremu zależy po prostu na prawdzie, to jesteś szurem.
Tyle w temacie.
Do Rymanowskiego można byłoby mieć pretensje tylko wtedy, gdyby promował tylko jedną i słuszną ideę, w jego audycji występują różni ludzie, o różnych poglądach. W przypadku tematu żywienia zapowiedział przecież, że chętnie spotka się z osobami, które mają odmienne zdanie. Stronniczość można byłoby zarzucać, gdyby celowo nie dopuszczał do głosu innych wartości, poglądów. Nic takiego nie ma
@amperrowwer: byli już dziennikarze co przeprowadzali wywiady ze zmarłymi ludźmi xD
@Serghio Tak jak pisałem wyżej - to nie jest tak że jej narracja jest bezstronna i to tylko jej opinia na dany temat. Smieszne jest to że ona nawet nie musi wierzyć - czy akceptować tego co mówi
Jednocześnie