Aktywne Wpisy

MonazoPL +118
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
vieniasn +105
lodówki z wifi no ludzie kochani czego korpo nie wymyśli byle sojaków naciągnąć

Od parunastu lat zmagam sie z zylakami. Dotychczas byl to jeden zylak w prawej nodze ktory jest w dosc niewidocznym miejscu i nie powieksza sie. Niestety od jakiegos czasu pojawil sie zylak tez w lewej nodze i rozwija sie wyjatkowo szybko, czyli w 3 lata wyglada juz gorzej niz ten u prawej nogi co ma ponad 10 lat. Poza aspektem wizualnym, nie czuje zadnego dyskomfortu.
Chcialbym zrobic zabieg, by zamknac temat raz na zawsze. Mam jednak watpliwosci, bo u mnie w rodzinie tez jedna osoba robila zabieg, po ktorym noga nigdy nie wrocila do sprawnosci, a do tego i tak pojawily sie nowe zylaki.
Jednak teraz widze ze pojawily sie nowe metody zabiegu, ze juz nie trzeba wyrywac starej zyly, tylko mozna ja zaslepic. Czy ktos moze polecic jakiegos lekarza lub klinike ktora robi to profesonalnie? Nie mam problemu z zaplaceniem wiecej lub dojazdem na drugi koniec Polski, chce by to zrobil ktos porzadnie, jakis prawdziwy specjalista.
Jesli ktos mial zabieg na zylaki i poleca, niech da znac. Jak ktos nie poleca, to tez niech napisze. Interesuje mnie jaka metoda, jak dlugo wraca sie do siebie po zabiegu oraz czy zylak faktycznie juz nie powraca.
#zylaki #zylaki #nogi #zdrowie #medycyna #szpital #lekarz
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Ja po dwóch tygodniach byłem nówka sztuka i już chodziłem po górach, a takie normalne czynności wykonywałem w zasadzie zaraz po powrocie do domu.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Chyba były wycinane, nie pamiętam, ale zabieg trwał ze 2h i potem od razu do domu, tylko nie mogłem prowadzić.
Dostajesz takie getry uciskowe, które są strasznie niewygodna i najchętniej po godzinie bym to wyrzucił w cholerę.