Aktywne Wpisy

MonazoPL +183
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
meisnois +1
Dobra, czysto teoretycznie - zadaje pytanie do męskiej części tego tagu:
Jeżeli piszecie, że lubicie spacery to co to znaczy? (oczywiście pytanie o prezentttttt (╯°□°)╯︵ ┻━┻ ) - Mi jedynie co przychodzi do głowy to:
kubek termiczny, szalik/czapka/rękawiczki.
Biorę po 300 od wszystkich drużyn i słucham propozycji ヽ( ͠°෴ °)ノ
#wykopaka
Jeżeli piszecie, że lubicie spacery to co to znaczy? (oczywiście pytanie o prezentttttt (╯°□°)╯︵ ┻━┻ ) - Mi jedynie co przychodzi do głowy to:
kubek termiczny, szalik/czapka/rękawiczki.
Biorę po 300 od wszystkich drużyn i słucham propozycji ヽ( ͠°෴ °)ノ
#wykopaka

#motoryzacja #tesla #samochodyelektryczne
źródło: 1000024549
PobierzJakby kupił nową Corollę na 20 lat to kanał by umarł xD
Zamiast testować Vmax robiłby testy najniższego spalania
chociaż na tym obrazku troche jak nowy Y?
To iX. O ile wybór BMW szukając elektryka całkowicie rozumiem, tak model nie bardzo. Chyba dostał dobry rabat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
i co w zamian?
VAG to dramat, praktycznie nie istnieje.
Miesiek nie za tą cenę
Jeśli chińczyki nie
Dlatego właśnie wielu bierze
@PiotrFr: ciekawe czemu? Ja np. nie wyobrażam sobie kupienia konkurencji, która nie ma superchargerów (w PL), która ma infotainment pamiętający Breżniewa, wieczne problemy o których czytam np. Volvo które się nie ładuje bo nie xD, id.buzz który się wiecznie zawiesza i czasem w ogóle nie wystartuje jazda. Ciekawe czy u konkurencji potrafią przez OTA aktywować
@PiotrFr:
Bo jakość materiałów poszła na łeb na szyję, bo zamiast premium loga na kierownicy masz g---o naklejke, bo masz wszędzie piano black rysujące się od patrzenia i plastik goni plastik.
moje a3 8p 2010 z kubłami sline, czarna podsufitka itd.. dawało lepsze odczucia niż dzisiejsze wykończenie +/-
Polska to 1.3% sprzedaży elektryków w Europie. Nie jest to istotne. Ja nawet mając Teslę chyba nigdy bym się na nich nie
Mam teraz id7 i w relacji cena/jakość nie widzę nic lepszego. Ale fakt że jest niebo lepiej niż w id4. VAG w ogóle się pogubił w pozycjonowaniu marek, bo np Enyaq jest lepiej zrobiony niż
Ja patrzę głównie na auta 6-7 osób i tu też dziś już sa alternatywy do Tesli ale nie ma jakiegoś zauważalnie lepszego konkurenta.
Ja wiem że we Francji pewnie masz 20 stanowiskowe huby ionity, ale my nie mamy. Nasze huby
Dlaczego BMW drugie?
Id7 dobrze pozycjonuje? Nie widzę za bardzo plusów Tesli nad nim (jeśli ktoś nie jest napalony
@PiotrFr: Tesla z "siecią" ładowarek w Polsce to nie porozumienie i żaden argument, ale jak zrobiłem euro tripa 4600km Teslą to w zasadzie zawsze ładowarki miałem dosłownie po drodze - zazwyczaj zjazd z autostrady i jest i nie ważne czy byłem w Chorwacji, Szwajcarii, czy Francji, podjeżdżasz, podpinasz
Ale czemu iX... i5 by wziął ;p
Dobry rabat musiał dostać bo to się sprzedaje jak XM czyli słabo ;p
I to jest problem. Z nudów testowałem teraz już dobrze ponad 100 EV i dlatego od dawna mówiłem, że sprzedaż Tesli będzie wyglądać jak wygląda. Bez porównania tego nie zrozumiesz.
Wcześniej elektryk=Tesla. U mnie też był to standard, ludzie nawet nie testowali. Później zaczęli. Tesla jest autem dla geeka, ale