Aktywne Wpisy
ursusowy 0
#famemmarestream
Dajcie jakiegoś linka do restream
Dajcie jakiegoś linka do restream

Matylda_Megara +213
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

czy któryś z Was byłby tak uprzejmy i wytłumaczył mi ten fascynujący fenomen: dlaczego, gdy palicie w aucie, to po skończeniu papierosa magicznie musicie wyrzucić kiepa przez okno na ulicę?
Czy to jakiś rytuał oczyszczenia? Zaklęcie sprawiające, że pet wyparowuje w powietrzu?
Bardzo proszę o wgląd w ten proces myślowy, bo może coś przegapiłem w tej filozofii dymu i popiołu. Czy aż tak lubicie żyć w syfie i Wam to nie przeszkadza? Czy jak się wyrzuci peta na ulicę to on się potem magicznie sam posprząta?
#bekazpodludzi #palaczetopodludzie
@stary_grat: ja pieprzę, czemu komentarz bezczelnego patusa ma najwięcej plusów?
Wykop coraz mocniej zmienia się w siedlisko prymitywów, troglodytów i patologii ( ಠ_ಠ)
@_Dzordz_Klunej: Oczywiście :)
Jesteś z tych co zostawiają śmieci w lesie no bo przecież nie ma śmietników. Gardzę