Wpis z mikrobloga

Drodzy palacze,
czy któryś z Was byłby tak uprzejmy i wytłumaczył mi ten fascynujący fenomen: dlaczego, gdy palicie w aucie, to po skończeniu papierosa magicznie musicie wyrzucić kiepa przez okno na ulicę?
Czy to jakiś rytuał oczyszczenia? Zaklęcie sprawiające, że pet wyparowuje w powietrzu?
Bardzo proszę o wgląd w ten proces myślowy, bo może coś przegapiłem w tej filozofii dymu i popiołu. Czy aż tak lubicie żyć w syfie i Wam to nie przeszkadza? Czy jak się wyrzuci peta na ulicę to on się potem magicznie sam posprząta?

#bekazpodludzi #palaczetopodludzie
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@_Dzordz_Klunej: @MistrzKowalski: widzisz palaczy wywalających pety za okno, bo... tych, którzy tego nie robią, nie widzisz. To w zasadzie ciekawy temat, odbiór grupy jest definiowany przez najgorzej zachowujące się jednostki. Niezależnie od tego, jaki odsetek całości stanowią.

Widząc przypadkową osobę, która wyrzuca papierek na ulicę, nie pomyślisz sobie 'ludzie w czerwonych koszulkach to syfiarze'. Dobrze wiesz, że kolor koszulki nie ma wiele wspólnego z tym czy ktoś wywala
  • Odpowiedz
  • 81
@stary_grat

@_Dzordz_Klunej: a gdzie k---a wyrzucic fajke? do wnetrza auta zeby j----o i cale auto zasmierdlo? wyrzucam przez okno i po problemie. moze kup popielare i jak staniesz na swiatlach to chodz po ludziach zapytac czy nie chca skorzystac xddd ja p------e ale cie zgasilem mam nadzieje ze sie nie pozbierasz

A jak palisz w środku to magicznie nie będzie j---ć? 20 letnia choinka wunderbaum ochroni wnętrze twojego strupa
  • Odpowiedz
@_Dzordz_Klunej: jak brudas pali w aucie, no to niech zostawia tego peta w aucie i wyrzuci do smietnika gdy stanie. Tez nie rozumiem tego fenomenu palacza brudasa, ktory wyrzuca pety przez okno na ulice albo przez balkon np. Czy te pety znikaja jakos magicznie?

Logika cwiercmozga jest porazajaca - to co publiczne, to znaczy, ze nie jego i moze robic co chce. Zamiast szanowac to co nalezy do kazdego, to
  • Odpowiedz
do wnetrza auta zeby j----o i cale auto zasmierdlo

@stary_grat: juz smierdzi, bo nasmierdziliscie dymem sobie w aucie jak paliliscie xd wiec poza byciem smierdzielami, jeszcze jestescie brudasami zasmiecajacymi ulice
  • Odpowiedz