Aktywne Wpisy

WilkMcQuey +315
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

1-1-1-1 +148
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
czy któryś z Was byłby tak uprzejmy i wytłumaczył mi ten fascynujący fenomen: dlaczego, gdy palicie w aucie, to po skończeniu papierosa magicznie musicie wyrzucić kiepa przez okno na ulicę?
Czy to jakiś rytuał oczyszczenia? Zaklęcie sprawiające, że pet wyparowuje w powietrzu?
Bardzo proszę o wgląd w ten proces myślowy, bo może coś przegapiłem w tej filozofii dymu i popiołu. Czy aż tak lubicie żyć w syfie i Wam to nie przeszkadza? Czy jak się wyrzuci peta na ulicę to on się potem magicznie sam posprząta?
#bekazpodludzi #palaczetopodludzie
Komentarz usunięty przez moderatora
Widząc przypadkową osobę, która wyrzuca papierek na ulicę, nie pomyślisz sobie 'ludzie w czerwonych koszulkach to syfiarze'. Dobrze wiesz, że kolor koszulki nie ma wiele wspólnego z tym czy ktoś wywala
A jak palisz w środku to magicznie nie będzie j---ć? 20 letnia choinka wunderbaum ochroni wnętrze twojego strupa
Skad zalozenie, ze ja tak robie? OP zadal pytanie wiec odpowiadam.
Logika cwiercmozga jest porazajaca - to co publiczne, to znaczy, ze nie jego i moze robic co chce. Zamiast szanowac to co nalezy do kazdego, to
Komentarz usunięty przez moderatora
@Mdx91: zgaś go tak jak @kontodowyswietlaniatresci18plus Ciebie xDD
@stary_grat: juz smierdzi, bo nasmierdziliscie dymem sobie w aucie jak paliliscie xd wiec poza byciem smierdzielami, jeszcze jestescie brudasami zasmiecajacymi ulice
@_Dzordz_Klunej:
źródło: zauwazylem-ze-jak-cos-sie-wrzuca-do-jeziora-albo-morza-nastepnego-dnia-tego-nie-ma-cos-zabiera-te-rzeczy-filtruje-i-czysci-moim-zdaniem-nie-smiece-chlopaki-z-barakow
Pobierz