Aktywne Wpisy

MonazoPL +137
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz
Mega_Smieszek +285

#kiszak #snakeiter #arkadikuss
Wydaje mi sie, ze ludologiczne to jest moje podejscie: robie gre na najwyzszym difficulty na 100% i potem robie tak z kolejna, bo sobie szukam swiezych wyzwan. A chlop zaraz zrobi challenge, ze przejdzie soulsy po raz dwusetny, ktore zna na pamiec, walac konia.
No nie wiem. Zycie jest za krotkie by grac w 1 gre,
@june_of_44: Przecież to jest kłamstwo. Samozwańczy ''ludolodzy'' wyciskają z dobrych gier wszystko tak, że Kiszak biega ze strzelbą próbując używać jej jak karabinu i jest zdziwiony, że nie działa xD albo twierdzi, że on by nie mógł grać w GTA Online/GTA bo nie ma tam progresji postaci co jest nieprawdą totalną bo wbijasz
@Cztero0404
@june_of_44: Większość dzieciaków w szkole podstawowej miało większe rozeznanie w grach jak oni.
- Nonstop wspomina jak wychwalał tą grę, kiedy ludzie wypominają, że tylko griftuje.
- Jedyne co zrobił to speedrun głównego wątku.
- Nie zagłębiał się w buildy, tylko leciał na pałę.
- Nie ruszył żadnego z opcjonalnych bossów, które stanowią prawdziwe wyzwanie.
- Woli sobie p--------ć 20-sty randomizer z DS1