Wpis z mikrobloga

Miraski myślę nad kupnem jakiegoś samochodu do powiedzmy 30/40 tysięcy z częsciami - jestem w stanie naprawić/poprawić większość rzeczy.

Co do moich wymagań to musi to być diesel lub auto na gaz, dodatkowo fajnie jakby miał w miarę spoko ekranik, nie musi być to CarPlay czy inne Android Auto, ale żeby dało się podpiąć Bluetooth bez transmiterów.

Na ten moment myślałem nad:

Peughotem 308/508 2.0 HDI - super jednostka

Abarth Grande Punto - co jak co ale Fiat to jest Fiat, jest tanio ale brak innych plusów xD boję się byłego kierowcy wiadomo jak to jest z Abarhiarzami

Alfa Romeo MiTo w jakimś lepszym wyposażeniu, ale tam zaś królują MultiAiry i wiem, że z nimi to róznie bywa

BMW F20 z silnikiem B47 - tutaj naginam nieco budżet jestem w stanie dopłacić trochę, ale niestety boje się ewentualnych kosztów tj. rorząd dlatego raczej odpuszczam

#samochody #motoryzacja #kupnosamochodu #bmw #fiat #mechanikasamochodowa #mechanika
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@chaddeveloper Golf 7

BMW to loteria, mam dość mocno bliźniacze F30 i jak jest dobrze, to jest dobrze. Ale jak coś jebnie, to potrafi zaboleć z tego co wiem od ludzi którzy mają mocniej wyekaploatowane egzemplarze
  • Odpowiedz
wiesz, że w tym wypadku powinien potrącić zwierzęta by nie powodować zagrożenia w ruchu lądowym?

@chaddeveloper: na gaz to nie kupisz bo wszystko wtrysk bezpośredni, gdzie jednocześnie spala benzynę.
Nie opłaca się to z tego względu, że musisz kupić auto bez gazu i go założyć, koszt od 5000zł. Z założonym nie warto brać bo przy jednoczesnym spalaniu beny gaz musi być ustawiony perfekcyjnie zawsze i musi na bieżąco automatycznie ustawiać gaz po
  • Odpowiedz