Aktywne Wpisy

tesknilam_ +171
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +248
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Co do moich wymagań to musi to być diesel lub auto na gaz, dodatkowo fajnie jakby miał w miarę spoko ekranik, nie musi być to CarPlay czy inne Android Auto, ale żeby dało się podpiąć Bluetooth bez transmiterów.
Na ten moment myślałem nad:
Peughotem 308/508 2.0 HDI - super jednostka
Abarth Grande Punto - co jak co ale Fiat to jest Fiat, jest tanio ale brak innych plusów xD boję się byłego kierowcy wiadomo jak to jest z Abarhiarzami
Alfa Romeo MiTo w jakimś lepszym wyposażeniu, ale tam zaś królują MultiAiry i wiem, że z nimi to róznie bywa
BMW F20 z silnikiem B47 - tutaj naginam nieco budżet jestem w stanie dopłacić trochę, ale niestety boje się ewentualnych kosztów tj. rorząd dlatego raczej odpuszczam
#samochody #motoryzacja #kupnosamochodu #bmw #fiat #mechanikasamochodowa #mechanika
BMW to loteria, mam dość mocno bliźniacze F30 i jak jest dobrze, to jest dobrze. Ale jak coś jebnie, to potrafi zaboleć z tego co wiem od ludzi którzy mają mocniej wyekaploatowane egzemplarze
@chaddeveloper: na gaz to nie kupisz bo wszystko wtrysk bezpośredni, gdzie jednocześnie spala benzynę.
Nie opłaca się to z tego względu, że musisz kupić auto bez gazu i go założyć, koszt od 5000zł. Z założonym nie warto brać bo przy jednoczesnym spalaniu beny gaz musi być ustawiony perfekcyjnie zawsze i musi na bieżąco automatycznie ustawiać gaz po