@Onaaa20: dla ciebie normiczku wymagania 9 cech charakteru + ukryty mechanizm doboru ryja i wzrostu - daj mi swoją uwagę i atencję i podbij moje ego twoim swipe w prawo ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@Onaaa20: Koniec końców wystarczy jakis Marcin, ktory zarabia kilkanaście k na rękę w korpo, ale ma problemy ze stymulantami albo jakis Kamil, ktory ma 19cm
@Onaaa20: przecież takie wymagania spełnia pewnie kilkanaście procent , a nie jedna tysięczna. Zapomniała o mordzie Chada, wzroście i wysokich zarobkach. Jak się to zsumuje i wybierze z tej grupy chętnego na 35 latke to może wtedy wyjdzie
@pal95: @wloczykij83 wam się wydaje, że spełniacie te wymagania ( ͡°͜ʖ͡°) Znaczy może i spełniacie, ale jak się z taką spotkacie, to ona wam powie, że nie.
Nie wspomniała nic o wzroście i wyglądzie nawet, choć zakładam, że mając dwóch inteligentnych do wyboru, wybierze tego przystojniejszego. Całkiem logiczne. Nieironicznie życzę jej powodzenia, a ból d--y przegrywów bawi mnie nieziemsko jak zwykle.
@Creed-Bratton: - mówi pół szeptem - Jeśli trafi na kogoś takiego w wieku 35 lat i jeszcze uda jej się pierdyknąć dziecioka (Z chadem byłoby łatwiej, bo dziecko z płomiennego romansu szybciej zaciąży w macicy niż
jeszcze brakuje: "bynajmniej wyszalałam się i wiem czego chce"
Komentarz usunięty przez moderatora
@Creed-Bratton: - mówi pół szeptem - Jeśli trafi na kogoś takiego w wieku 35 lat i jeszcze uda jej się pierdyknąć dziecioka (Z chadem byłoby łatwiej, bo dziecko z płomiennego romansu szybciej zaciąży w macicy niż