Aktywne Wpisy

Zmorka +325

czerwony_kmer +526
Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to krzyczałoby "nie wolno tu parkować". Na moich oczach kierujący zaparkował na samym środku czynnej zatoki autobusowej. Wysiadł i poszedł do pawilonów usługowo handlowych które znajdują się na lewo. Mi nie pozostało nic innego jak tylko go zgłosić. Na szczęście tym razem sprawiedliwości stało się zadość.
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
źródło: wykroczenie
Pobierz

Jak ktoś chce zobaczyć jak śmieciarz podrzucił swojego starego grata komuś na prywatną działkę, bo zapewnie wg niego nie godzi się płacić za złomowanie to niech plusuje, zrobię zdjęcia i zawołam xD
Ten debil nie zważa na to, że auto jest obklejone jego nazwiskiem nawet (pic-rel) xD
#polityka #bekazkonfederacji
źródło: mo%C5%BCecie-spa%C4%87-spokojnie-v0-5mlemx29lvhd1
Pobierzswoją drogą ciekawy pattern zbierania głosów od łysych 40-letnich mariuszy zapoczątkowała Efka. Korwin dobrze mówił tłumacząc na normicki klient kupuje oczami w czasie wyborów Konfołaki skrzyknęli elektorat żeby wybrać Karinkę i wywalić z partii Krula a jak wiadomo narodowcy są mocno zmotywowani i od zawsze cięci na Korwina za jego charyzmę i podejście do ludzi zwyczajnie mu zazdroszczą.
Szkoda
Komentarz usunięty przez moderatora
K0NFEDERACJA WOLNOŚĆ I NIEPODLEGŁOŚĆ
@Jariii: Ja kiedyś słyszałem, że według nich przeglądy są zbyt restrykcyjne xD