Wpis z mikrobloga

Na głównej jest to znalezisko o śmieciach #sosnierz

Jak ktoś chce zobaczyć jak śmieciarz podrzucił swojego starego grata komuś na prywatną działkę, bo zapewnie wg niego nie godzi się płacić za złomowanie to niech plusuje, zrobię zdjęcia i zawołam xD

Ten debil nie zważa na to, że auto jest obklejone jego nazwiskiem nawet (pic-rel) xD

#polityka #bekazkonfederacji
dodo_ - Na głównej jest to znalezisko o śmieciach #sosnierz 

Jak ktoś chce zobaczyć ...

źródło: mo%C5%BCecie-spa%C4%87-spokojnie-v0-5mlemx29lvhd1

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dodo_: W tej konfederacji to same kiblokrady, śmieci w przestrzeni publicznej i choroby weneryczne. Zupełnie jak w domu u Mateczki Rasiji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Częścią tego cyrku na kólkach jest partia kierowców z debilnymi pomysłami jak zmniejszenie wysokości mandatów o 1000% czy zamrożenie cen paliwa jak w ZSRR XD
  • Odpowiedz
@dodo_: wincyj patologii, pomysłowy Dobromir znany z zamiłowania do treści 18+
swoją drogą ciekawy pattern zbierania głosów od łysych 40-letnich mariuszy zapoczątkowała Efka. Korwin dobrze mówił tłumacząc na normicki klient kupuje oczami w czasie wyborów Konfołaki skrzyknęli elektorat żeby wybrać Karinkę i wywalić z partii Krula a jak wiadomo narodowcy są mocno zmotywowani i od zawsze cięci na Korwina za jego charyzmę i podejście do ludzi zwyczajnie mu zazdroszczą.
Szkoda
  • Odpowiedz
@dodo_: Wolność według brudasa sośnierza to jest jak możesz sobie swawolnie w---------ć śmieci gdzie ci się podoba xD

K0NFEDERACJA WOLNOŚĆ I NIEPODLEGŁOŚĆ
  • Odpowiedz
Częścią tego cyrku na kólkach jest partia kierowców z debilnymi pomysłami jak zmniejszenie wysokości mandatów o 1000% czy zamrożenie cen paliwa jak w ZSRR XD

@Jariii: Ja kiedyś słyszałem, że według nich przeglądy są zbyt restrykcyjne xD
  • Odpowiedz