Wpis z mikrobloga

no to ubieraj mundur, karabin w dłoń i z---------j do okopów odbijać ten polski lwów, na co czekają takie debile? myślą że po dobroci ukraina odda te tereny i miasto? niech tylko da znać jak idzie przywracanie "polskiego" lwowa znowu do polski ( ͡º ͜ʖ͡º)

ps, dziwi mnie tylko że te same pachołki krzyczą "TO NIE NASZA WOJNA" jeśli chodzi o pomaganie ukrainie w obronie przed kacapami i karzą ci iść na front jak taki mądry, ale jak widać to im nie przeszkadza gdy chodzi o odzyskanie lwowa czy wilna, ciekawe ( ͡º ͜ʖ͡º)

#wojna #ukraina #rosja #polityka #onucowewpisy #polskieonuce
lubiepepsi2137 - no to ubieraj mundur, karabin w dłoń i z---------j do okopów odbijać...

źródło: temp_file3834021963808806694

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lubiepepsi2137: Typowa ruska mentalność i jej projekcja na sąsiadów

Każdy Polak, nawet największy bezmózg z wodogłowiem wie, ze my ledwo radzimy siebie z własnym k----------m, a wzięcie pod kuratelę jeszcze więcej ziem to będzie po prostu machający Papież Polak dla całej tej wrażliwej struktury, którą tu sobie zbudowaliśmy.

Dlatego zawsze jak widzę, że ktoś chce "Oddajecie lwów uga buga" to wiem, że to po prostu Rusek, który myśli, że przecież
  • Odpowiedz
@galicjanin bo to jakaś małpa powielająca głupoty co jego zidiociałe autorytety. Te ziemie już nie są Polskie i nigdy nie będą. Mamy spory kawał ziemi, który też niegdyś nie był nasz, ale te szury nie potrafią się skupić na nim.
  • Odpowiedz
  • 0
@galicjanin właśnie, i dlaczego w ogóle oni nie mają pretensji do kacapów o zabranie lwowa? tego sie kompletnie nie słyszy od nich, podejrzewam że to się trochę kłóci z orkową narracją, że rassija to tylko dobra jest a nie co ten zgniły zachód xd
  • Odpowiedz
  • 1
@Frygus96 marzy ci sie powrót czasów rozbiorowych jak kiedyś to już miało miejce? m.in. 3 razy z polską? teraz pozwoli sie na rozbiór ukrainy, a za jakiś czas ktoś inny będzie chciał rozbierać polske czy inny kraj bo pozwoliło sie na taki precedens wcześniej z ukrainą, trzeba tępić takie podejście
  • Odpowiedz
  • 1
zeby mi nie pisano ze jestem onuca ruska, ale teoretycznie jakby polska z rosja rozebrali ukraine to wyszlo by to na easy to odzyskanie lwowa xP

@Frygus96 Dostałbyś miasto z setkami tysięcy ludzi, którzy chcieliby niepodległości. Bo to nie 1945 i nie znajdziesz Polaków, żeby zasiedlić te tereny.

No i kadłubowa Ukraina wpadłaby w orbitę Rosji, a Ty kilka lat później słuchałbyś rosyjskich wynurzeń, że Lwów to dawny ruski gród, więc
  • Odpowiedz
@lubiepepsi2137: Jakby Niemcy upomniały się o dawne ziemie to pewnie by niezłe fikoły leciały XD Swoją drogą jak widzę jakieś wizje odzyskiwania ziem to już wiem że autorem jest "polski polak z polskiej polski", więc nawet nie ma sensu wchodzić w dyskusję.
  • Odpowiedz