Wpis z mikrobloga

Jak czytam te kłamstwa,że ktoś nie miał świadomości ze ta działka jest potrzebna dla CPK to mnie krew zalewa.
1/3 słynnego lotniskowego airportcity dla kolesiów rolników-deweloperów za 1/20 wartości.

Albo ten Horała co mówi, że teren pod tory mozna wykupić, a centrum logistyczne gdzie indziej zaplanować. Gdzie k**wa jak nie przy lotnisku?!
Czekam az wyjdą na jaw szczegóły sprzedaży terenów pod zaplecze elektrowni jądrowej...

#cpk #afera #urbanistyka #polska #gospodarka
DanielPlainview - Jak czytam te kłamstwa,że ktoś nie miał świadomości ze ta działka j...

źródło: CPK

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DanielPlainview: Przecież zwykłego ludka w takiej sytuacji wywłaszczają płacąc "wartość rynkową" ustaloną przez rzeczoznawcę, który do tego rejonu wynajduje najgorsze działki w okolicy i na ich bazie sporządza operat szacunkowy. A jak trzeba wywłaszczyć właściciela Dawtony, to metafizyka... spotkanie z najwyższym... I 400 mln PLN które z d--y wyciągnęli dziennikarzyny po prostu mu się należy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Jak czytam te kłamstwa,że ktoś nie miał świadomości ze ta działka jest potrzebna dla CPK to mnie krew zalewa.

@DanielPlainview: Mi się nasuwa tylko jedno logiczne wytłumaczenie, oni obojętne z której partii wiedzą, że żadne lotnisko tam nie powstanie.
  • Odpowiedz