Wpis z mikrobloga

Naiwnie piszę pytanie tutaj o Tindera ponieważ to ja jestem najbardziej doświadczonym użytkownikiem TIndera w Polsce (a może i na świecie). I pisżę to bez cienia przesady, wiem o Tinderze, sztuczkach na nim wszystko. No ale do rzeczy...

Od CZTERECH dni mam tak, że moje konto każdego dnia zostaje zablokowane.
Czyli konto działa, potem nagle dostaje bloka z komunikatem widocznym na ekranie, potem piszę do supportu tindera i konto po kontakcie z nimi zaczyna działać. Ale ta p--------a sytuacja się powtarza już czwarty dzień. Dzień w dzień. Co jest do c---a? Oni musza mieć tam jakiś z-----y zautomatyzowany system który ciągle oznacze mnie jako potencjalnie szemrany profil, potem gdy sprawdza to człowiek to dochodzi do wniosku ze nic tu podejrzanego nie ma i odblokowuje konto. Komunikacja z supportem tindera jest z-----a bo typy odpowiadają Ci zawsze TYMI SAMYMI TEKSTAMI, za każdym razem leci ten sam tekst kopiuj-wklej przygotowany do wysyłki na najróżniejsze tematy. Nikt tam nie pracuje u tych pajaców? Potrafisz przejść POPRAWNIE weryfikację selfie - no to od tego momentu robisz to codziennie.

Do tego zauważyłem jedną prawidłowość - tuż po wykorzystaniu BOOSTa (czyli Twój profil wyświetla się teraz większej ilości osób) w zasadzie po kilku minutach wlatuje blokada, ZAWSZE się tak dzieje.

Wiecie o co chodzi z tymi z-----i?
Na bank to jakieś zautomatyzowane systemy (wiem że o z nich korzystają bo jak dostaniesz BANA - a nie blokadę - to masz informację podaną że to "zautomatyzowane ich systemy" dokonały wykrycia czegoś tam.

Epytanie #tinder
Bunch - Naiwnie piszę pytanie tutaj o Tindera ponieważ to ja jestem najbardziej doświ...

źródło: pojeby

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bunch: po tonie tego wpisu rozumiem dlaczego liczysz na znalezienie przygody na tinderze jeszcze z płatnymi opcjami.
Próbowałeś rokse albo inne platformy gdzie nie trzeba rozmawiac?
  • Odpowiedz