@ak44 @wankus @iquiet posiadam 3 sztuki, bo kierowałem się 4GB RAM. Ludzie narzekają na problemy z automatycznym HDR i na brak aktualizacji do Androida 14, ale i tak polecam. Ja mało używam, ale mój młody codziennie ogląda HBO MAX po kilka godzin i ani razu od maja nie było z nim problemu. Chociaż przyznam, że Google TV chodzi lepiej na Philipsie ze średniej półki - PUS8818. W sensie płynniej
STRONG Leap-S3 Pro 4K UHD Google TV Streaming Box to dość zaawansowane urządzenie, a jego specyfikacja wygląda imponująco. Przyjrzyjmy się potencjalnym wadom i zaletom, bazując na podanych parametrach oraz ogólnych doświadczeniach z podobnymi urządzeniami, a także czego można by oczekiwać po opiniach klientów. Zalety (na podstawie specyfikacji): Google TV (Android 12): Zaleta: Nowoczesny interfejs Google TV jest intuicyjny, personalizowany i świetnie integruje treści z różnych aplikacji. Android 12 to aktualna wersja systemu, co oznacza wsparcie
Przecena z 340zł na 255zł.
Podobno spoko do IPTV.
#iptv
...nope, u mnie się nie pokazuje jeszcze, ale skoro tak mówisz to wierzę na słowo i czekam ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zalety (na podstawie specyfikacji):
Google TV (Android 12):
Zaleta: Nowoczesny interfejs Google TV jest intuicyjny, personalizowany i świetnie integruje treści z różnych aplikacji. Android 12 to aktualna wersja systemu, co oznacza wsparcie
Trzeba wyłączyć:
Ustawienia -> System -> Googe -> Aktulizacje usług systemowych -> Automatycznie instaluj aktualizacje usług systemowych